29 / 04 / 2024

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması

Pendik Belediyesi twitter ve web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildiğini belirtti...

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması Haberi

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması


Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildi. Pendik Belediyesi twitter ve web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada hak sahiplerinin Pendik Belediyesi Emlak-İstimlak Müdürlüğü'nden yeni tapularını alabileceklerini belirtti.


Pendik Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Pendik İlçemiz, Kurtköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, 22.11.2013 tarihinde uygulama çalışmalarına başlanılan, 14.7 Ha alanı kapsayan, yaklaşık 1500 tapu kaydını ilgilendiren Kurtköy-2. Bölge İmar Uygulamasına ait çalışmalar tamamlanmış olup 14.07.2016 tarih ve 23362 yevmiye ile tapuda tescil edilmiştir. Söz konusu uygulamaya ait aşağıdaki parsel listesi ve uygulama sahasını gösteren krokinin incelenerek varsa yeni tapuların alınması için Belediyemiz 3. katı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne başvurulması gerekmektedir.


Kurtköy 2. bölge imar uygulaması kapsamında kalıp, imarlı tapularını almak isteyen vatandaşlar Pendik Belediyesi'ne müracaat edecek. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra eğer herhangi bir...