19 / 05 / 2024

Kurtköy darülaceze binası

Kurtköy darülaceze binası

Darülaceze Başkanlığı, 122 yıldır bünyesindeki gayrimenkul gelirleri ve yardımseverlerin bağışlarıyla ayakta durmaya devam ediyor. 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Darülaceze'den 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze yönetimi 8 Eylül tarihinde elindeki gayrimenkulleri ihale yapacak. Yapılacak ihalede 43 taşınmaz satışı gerçekleştirilecek. Köşk için 8 milyon TL muhammen bedel belirlendi.

Darülaceze'den 33,5 milyonluk gayrimenkul satışı!

Darülaceze Başkanlığı bünyesinde bulunan Beyoğlu ve Kadıköy'de yer alan toplam 4 adet gayrimenkulü 33,5 milyon liraya satışa çıkardı...

Darülaceze Başkanlığı'ndan 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı tarafından Beyoğlu ve Kadıköy'deki 4 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 11 Nisan'da gerçekleşecek..

Yassıören ve Kurtköy'e 2 yeni darülaceze inşa edilecek!

Darülaceze Başkanlığı, 122 yıldır bünyesindeki gayrimenkul gelirleri ve yardımseverlerin bağışlarıyla ayakta durmaya devam ediyor. 

Darülaceze'nin yeni hizmet binası tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Darülaceze Başkanlığı'nda düzenlenen Darülaceze'nin yeni hizmet binası projesinin bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı da katıldı...

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...

Arsası imara açılan Darülaceze'ye müteahhit başkan!

Arsası imara açılan Darülaceze'de 2 yıldır başarıyla görevini yapan Dr. Aylin Çiftçi görevinden alındı. Yerine müteahhit, mimar ve Üsküdar Belediyesi’nin eski İmar Komisyonu Başkanı Hamza Cebeci getirildi.

2001 yılında Perpa'nın yarısı Darülaceze'nin olmuş!

2001 yılında Mahkeme, Perpa'yı inşa ettiren Büyükşehir Belediyesi'nin Perpa tapusunu iptal ettirmiş. Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde Elektrokent'e satılan 2 bin 310 dükkanın yeni sahibi Mahkeme kararıyla Darülaceze olmuş.

Darülaceze'nin yerine rezidans mı yapılacak?

Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da II. Abdülhamit tarafından 1895 yılında 27 bin metrekare alan üzerine kurulan Darülaceze'nin binası alanına Kalyon inşaatın 30-40 katlı rezidans yapmak için başvurduğu iddiasının doğru olup olmadığını sordu.

Hayri İnönü'den Darülaceze arazisine rezidans iddiasına cevap!

Şişli Okmeydanı'ndaki Darülaceze binasının yerine rezidans yapılacağı iddiası üzerine bir açıklama yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Ben bu projeye karşıyım. Önümüze gelirse asla izin vermem" dedi. İşte o açıklama...

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul'un 8 ilçesinde kiralık 25 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı; İstanbul'da yer alan 25 dükkan, daire ve depoyu 15 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00 'te ihale yöntemi ile kiraya verecek.

Kurtköy darülaceze binası Haberi

Kurtköy darülaceze binası

Kurulduğu günden bu yana 30 bini çocuk, 100 bin kimsesizi ağırlayan 550 kişi kapasiteli yardım kurum, İstanbul’un hızla artan nüfusu karşısında yetersiz kalmaya başlayınca, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Arnavutköy ilçesine bağlı Yassıören ile Kurtköy’de iki yeni merkezin açılmasına karar verildi. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yassıören’de 150, Kurtköy’de ise 500 bin metrekarelik alanda inşa edilmesi planlanan iki yeni darülaceze’den ilkinin projesi için son aşamaya gelinmiş durumda.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci 70 milyon dolar maliyetle yapılması planlanan projeya dair açıklamalarda bulundu. Cebeci şunları açıkladı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra en geç Mart ayında projenin temelini atmayı planlıyoruz. Kurum olarak başlangıçta 20 milyon liralık bütçe sunacağız. Kalan maliyetin vatandaşlarımızın yardımlarıyla tamamlanacağına inanıyoruz. 1500 kişiyi ağırlayacağımız Darüacaze Sosyal Hizmet Şehri’nde zengin misafirlerimiz için...