02 / 05 / 2024

kurtköy gelişim

kurtköy gelişim

Sabiha Gökçen Havaalanı ile büyüme potansiyelini artıran Kurtköy’de konut fiyatları her geçen gün artıyor. Birçok markalı projeye ev sahipliği yapan bölgede metrekare fiyatlar 3 bin 500 TL’yi buldu…

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31213 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yükseliyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projelerinin kredilendirilmesi yönetmeliği!

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri ile Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yıl içinde açılacak!

Karasu’da inşa çalışmalarının sürdüğü Sosyal Gelişim Merkezi’nin yıl içerisinde vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

kurtköy gelişim Haberi

kurtköy gelişim

Özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Kurtköy,  TEM otoyolundan şehir merkezine kolay ulaşımı,  planlı yapılanması ve çok özel projeleriyle yakın geleceğin en fazla büyüme potansiyeline sahip yerleşim ve ticaret alanı olarak dikkat çekiyor. Konut projelerinin tüm hızıyla devam ettiği bölge, otel, AVM, hastane, eğitim, Teknopark, kongre ve sergi sarayı gibi yatırımlar ile gelişim potansiyelini daha da artırıyor. 


İstanbul’un zirvedeki köyü

Sabiha Gökçen Havaalanı ve İstanbul Park’ı sınırları içine alan Pendik-Kurtköy, konutun yanı sıra birçok eğitim ve ticari projeye de ev sahipliği yapıyor. Teknopark, Havacılık Bakım Onarım Merkezi ve dünyaca ünlü yarışlara ev sahipliği yapan İstanbul Park Furmula 1 pisti bölgeyi zirveye taşıyan yatırımlar arasında öne çıkıyor.  


Yılda 25 milyon yolcu

Bölgede gelişimi tetikleyen yatırımların başında ise kuşkusuz Sabiha...