05 / 05 / 2024

Kurtköy Havalimanı

Kurtköy Havalimanı

1998 yılında Kurtköy'de inşa edilecek Sabiha Gökçen Havalimanı'nın temelinin atılmasıyla bölgedeki araziler ''altın'' gibi değerlenmiş. Arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiği bölgede, arsaların metrekaresi 15 milyon liradan başlıyormuş.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Kurtköy Lens İstanbul fiyat tablosu 2018!

İstanbul Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde yükselen Kurtköy Lens İstanbul'da 1+1 dairelere vade farksız bin 800 TL taksitle sahip olmak mümkün..

Kurtköy’ün emlak değeri 6 kat arttı!

Sabiha Gökçen ve Teknopark yatırımları Kurtköy’ün emlak değerlerini 6’ya katladı. Havalimanına ikinci pistle toplamda 120 bin, Teknopark’la 30 bin kişiye istihdam sağlanacak olması satılık ve kiralık konut talebini artırdı. Metrekare fiyatları da 500 liradan 3 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Kurtköy'deki rant, arsa sahiplerini inşaatçı yaptı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın giderek büyümesiyle değeri daha da artan Kurtköy'de konut alanı azaldı. Kalan arazilerde ise arsa sahiplerinin kendilerinin proje yaptığı belirtiliyor. İşte bölgede yaşananlar...

Kurtköy'de ilgi büyük konut tiplerine kayıyor!

Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına açılan üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Kurtköy’de günlük olarak bulunan kişi sayısı hızla artış gösteriyor.

Çamlık 360 Kurtköy daire fiyatları!

Çamlık 360 Kurtköy daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3.5 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

Kurtköy'de kiralık ev bulunmuyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Habom gibi yatırımlarla İstanbul'un hızlı ve planlı gelişen bölgeleri arasına giren Kurtköy'de nitelikli konut sıkıntısı yaşanıyor.

İmga Group Kurtköy'de yeni proje inşa edecek!

İmga Group Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında Kurtköy projesini inşa edecek. 4 blok halinde yükselecek projede satışların Eylül - Ekim aylarında başlaması planlanıyor.

1998 yılında Kurtköy'deki araziler ''altın'' gibi değerlenmiş!

1998 yılında Kurtköy'de inşa edilecek Sabiha Gökçen Havalimanı'nın temelinin atılmasıyla bölgedeki araziler ''altın'' gibi değerlenmiş. Arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiği bölgede, arsaların metrekaresi 15 milyon liradan başlıyormuş.

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık!

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İhya İnşaat Kentev Kurtköy!

Toplamda 66 adet daireden meydana gelen İhya İnşaat Kentev Kurtköy konut projesinin satış süreci devam ediyor. Projede deniz ve havalimanına bakan daireler yer alıyor.

Kentev Kurtköy projesinde 140 bin TL'ye! Yeni proje!

İhya İnşaat'ın projesi Kentev Kurtköy'de fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Haziran 2015 yılında teslim edilecek olan Kentev Kurtköy projesinde deniz ve havalimanına bakan daireler bulunuyor...

Sabiha Gökçen - Kurtköy - Kadıköy hattındaki İETT otobüsünün güzergahı değişti!

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy - Kadıköy hattında hizmet veren E-10 numaralı otobüs hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT E-10 hattının Sabiha Gökçen - Kurtköy - Kadıköy hattındaki yeni güzergahı...

Kurtköy Havalimanı Haberi

Kurtköy Havalimanı

 


Havaalanı dopingi


Havaalanı inşaatının başlaması, Kurtköy'de yatırım patlamasını da beraberinde getirdi. Hızla değer kazanan arsaların metrekaresi 15-30 milyona yükseldi.


ŞENOL BAŞTAKAR


Altın gibi araziler


   10 yıldan bu yanan gündemde olan Kurtköy Havaalanı'nın temelinin atılması bölgedeki arazileri ''altın'' gibi değerlendirdi. Bölgede yapımı devam eden konut sayısı 400 bine çıkarken, ünlü kuruluşlar alışveriş ve iş merkezleri yapımına start verdi. Bölgede arazi ve bina yatırımı yapanların havaalanı inşaatının başlamasıyla bir günde yüzde 100 kazanç sağladığı Kurtköy'de nüfus da 25 bin 250 bine yükseldi.


Başkan'dan rakamlar


    Havaalanı inşaatı ile arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiğini dikkat çeken Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, ''Yaşanan...