08 / 05 / 2024

Kurtköy Optimum Doğa ödeme koşulları

Kurtköy Optimum Doğa ödeme koşulları

Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirtiliyor. 25 tripleks villanın yer aldığı Optimum Doğa Kurtköy projesinin inşaat çalışmaları 2014 yılında başlıyor...

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy'de 72 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Lens İstanbul projesi Lens Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor. 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabilen projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Lens İstanbul Kurtköy proje fiyatları!

Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor. Lens Yapı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 327 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Lensistanbul 2017 ödeme kampanyası!

Lens İstanbul projesi Lens Yapı tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor. Lens İstanbul projesinde daire fiyatları 327 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy 360 Konutları 2017 fiyatları!

360 Kurtköy projesi Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

Anayapı'dan Kurtköy'e Major Kurtköy projesi geliyor!

Anayapı, Major Kurtköy adında yeni bir projeye imza atıyor. Kurtköy'de inşa edilen projede lansman öncesi fiyatlar ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor.

Kurtköy Optimum Doğa ödeme koşulları Haberi

Kurtköy Optimum Doğa ödeme koşulları


Optimum Doğa projesi Optimum Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Optimum Doğa projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde Aydos civarında inşa edilecek.


Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim. Kurtköy Optimum Doğa projesi villalardan oluşuyor. Kurtköy Optimum Doğa projesi 25 adet tripleks villadan meydana geliyor.


Kurtköy Optimum Doğa tanıtım ofisi ile 0216 684 00 80 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kurtköy Optimum Doğa villa projesinin inşaat çalışmalarına 2014 yılında başlanılacak.



Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi!


Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. Kurtköy Optimum Doğa ödeme koşulları kapsamında Optimum Yatırım bünyesinde yüzde 50 peşinatla 24 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.


Henüz fiyatların tam olarak netleşmediği Kurtköy Optimum Doğa satış fiyatları 500 bin...