27 / 04 / 2024

Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi!

Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi!

Firma: Optimum Yatırım

Proje: Optimum Doğa

Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirtiliyor. 25 tripleks villanın yer aldığı Optimum Doğa Kurtköy projesinin inşaat çalışmaları 2014 yılında başlıyor...




Optimum Doğa projesi Optimum Yatırım tarafından hayata geçiriliyor.  Optimum Doğa  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde Aydos civarında inşa edilecek.


Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim. Kurtköy Optimum Doğa projesi villalardan oluşuyor. Kurtköy Optimum Doğa projesi 25 adet tripleks villadan meydana geliyor.


Kurtköy Optimum Doğa tanıtım ofisi ile 0216 684 00 80 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kurtköy Optimum Doğa villa projesinin inşaat çalışmalarına 2014 yılında başlanılacak.



Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi!


Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. Kurtköy Optimum Doğa ödeme koşulları kapsamında Optimum Yatırım bünyesinde yüzde 50 peşinatla 24 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.


Henüz fiyatların tam olarak netleşmediği Kurtköy Optimum Doğa satış fiyatları 500 bin lira ile 600 bin lira arasında değişiklik gösterecek. Optimum Doğa Kurtköy projesi için ruhsat çalışmaları sürüyor.


Optimum Doğa Kurtköy teslim tarihi!


Kurtköy Optimum Doğa iletişim

Tel : 0216 684 00 80

Web: www.optimumyatirim.com


projeye sor



Geri Dön