05 / 05 / 2024

Kurtköyde yatırım imkanı

Kurtköyde yatırım imkanı

Savunma Sanayi Müsteşarlığı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ortaklığında 2011 yılında inşaat süreci başlatılan Avrupa’nın en büyük teknoparkında yeni fazların inşaat ihaleleri gerçekleşiyor.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinde yatırımı olanlar dikkat!

Faizsiz finansman modeliyle konut ve taşıt sahibi olmaya imkan sunan tasarruf finansman şirketlerinin 21'i hakkında tasfiye kararı alındı. Peki, söz konusu şirketlerde yatırımı bulunanlar ne yapacak?

Gayrimenkul yatırımına düşük faiz dopingi!

Haziran ayında Türkiye'de 190 bin konut satıldı. Bu rakamın 230 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu. TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Onur Karademir, "Kredi imkanından faydalanan vatandaşlar gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor" dedi.

TCMB'den yatırım taahhütlü avans kredisi açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi reeskont kredileri için tahsis edilen imkanın 20 milyar lirasının yatırım taahhütlü avans kredisi olarak kullandırılacağını, söz konusu kredilerin azami 10 yıl vadeli ve sabit faizli olacağını duyurdu.

Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır mı?

Türkiye'de yatırım tercihleri arasında gayrimenkul de önemli bir yer tutuyor. Her yatırım aracında olduğu gibi doğru zamanda yapılan gayrimenkul yatırımı ciddi bir kazanç imkanı sunuyor...

Yatırım yapana vatandaşlık veren ülkeler!

Dünyanın birçok ülkesi belirli bir miktarda yapılan yatırımla vatandaşlık hakkına sahip olma imkanı sunuyor. İşte yatırım karşılığı vatandaşlık veren o ülkeler...

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Gayrimenkul Yatırım Fonları’nda ayni sermaye imkanı!

Resmi Gazete’de yayımlanan SPK Tebliği ile Gayrimenkul Yatırım Fonları nakdi nakdi sermaye ile kurulabileceği gibi katılımcıların kendi mülkiyetinde olan gayrimenkullerin ayni sermaye şeklinde konulması ile de kurulabilecek. 

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Konutta güvenli ve kârlı yatırım imkanı ABD'de!

Yıllardır Türkleri Amerika’da ev sahibi yaptığını belirten isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, sitenin tecrübesiyle ABD’de güvenli ve kârlı bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Himmet Karadağ: Evladiyelik bir yatırım fırsatı tasarlıyoruz!

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ Para Dergi'nde yaptığı açıklamada cazip bir yatırım vaat eden, evladiyelik, yatırımcının uzun yıllar elinde tutmak isteyeceği bir yatırım imkanı dizayn ediyoruz dedi. 

Emeklilik fonları gayrimenkule yatırım yapacak!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katıldı. RE-PIE, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.

Kurtköyde yatırım imkanı Haberi

Kurtköyde yatırım imkanı

 Pendik Kurtköy mevkiinde Sabiha Gökçen Havaalanı’na komşu konumda olan Teknopark İstanbul'da yeni dönemde 4 yıldızlı bir otel, çok amaçlı toplantı ve sergi salonu, katlı otopark ve meydan düzenlemesi işleri ve kullanıma hazır ofis veya rezidansların ihtiyaca göre belli sürelerle kiralanıp ve işletilmesine imkân sağlayan extended stay modeline imkân vermek için 2015 yılı başında ihaleye çıkıldı. Söz konusu yapıların yap işlet devret modeline göre iki yılda inşa 25 yıl işletilmesi gündemde.


Bölgede gerçekleştirilecek Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerini Teknopark İstanbul A.Ş. yönetecek.


Etap etap devreye alınan Teknopark nedeniyle pek çok şirket Kurtköy’ün yolunu tuttu. Çoğu şirket ise çalışanlarını getirmek için toplu kiralama ya da satın alma yoluna gidiyor. Tek seferde 100 konut talebinde bulunan firmalar bile var.



Planlı gelişmesini sürdüren Kurtköy’de yeni yatırımlarla birlikte...