06 / 05 / 2024

Kurtuluş Altun kimdir

Kurtuluş Altun kimdir

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

GABORAS, Moody’s’in karşısına dikilecek bir kurum olarak değerlendirilmeyle başlandı!

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun, "GABORAS, Moody’s’in karşısına dikilecek bir kurum olarak değerlendirilmeyle başlandı" açıklamasında bulundu.

Konut sektörünün derin geçmişi!

GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun ve  Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Şirin Turgut Yazıcı, konut Türkiye’de devreye girdiği günleri anlatırken ilk dönemlerde yaşadıklarını paylaştı. 

Gayrimenkul sektörü için yeni başlangıç: İmar affı!

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun ve Eva Değerleme Genel Müdür Cansel Şirin Yazıcı, gayrimenkul sektörü ve konut satışlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Riskli alanlardaki eski konutlar için 'takas' zamanı!

İstanbul’un depreme hazırlık kapasitesinin 64 üzerinden 28 puan aldığının altını çizen GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun,şu anda riskli alanlardaki eski konutlar için hızlı menkulleşme ve eski-yeni konut takas zamanı olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektörüyle Türkiye’nin zenginliği ortaya çıkacak!

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun gayrimenkul piyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Gayrimenkulde kayıt dışılık ortadan kalkarsa kişi başı milli gelir 25 bin dolara çıkabilir!

Son 20 senede gayrimenkul sektöründe 34 milyon alım satım işlemi yaptığını ve bu satışların toplamının bilançolara 933 milyar dolar olarak işlendiğini belirten GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun, aslında toplam satış hacminin 2.8 trilyon dolar olduğunun altını çiziyor.

GABORAS: İcralık gayrimenkuller serbest borsada işlem görmeli!

Gayrimenkul Borsası AŞ Üst Yöneticisi Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada, "İcralık gayrimenkuller mezatlarda değil serbest borsada, GABORAS'ta, işlem görmelidir. Bu vesileyle değerinde satılarak borçlunun yükü bir nebze hafifletilmelidir" dedi.

Sıfır konut stokunu eritmek için ek teşviklere ihtiyaç var!

GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ikinci el piyasaların menkulleşme potansiyeline işaret ederek birinci el konut stokunu eritmek için daha kapsamlı ek önlem ve teşviklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kurtuluş Altun: Konutta faiz indirimi fiyatları artırıyor!

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

İshak Kurtuluş Altun: Ev almak isteyen vatandaşın önü açıldı!

Gaboras CEO’su İshak Kurtuluş Altun, kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak için hayata geçirdiği kredi paketinin gayrimenkul sektörü için öneminden bahsetti.

Kurtuluş Altun: Gayrimenkullerin, menkule dönüştürülmesi gerekiyor!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" dedi...

Kurtuluş Altun kimdir Haberi

Kurtuluş Altun kimdir

Gayrimenkul teknoloji ve ticaret platformu GABORAS, gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun, insanların pandemi sonrasında şehir hayatından ziyade sosyal alanlara sahip konutları seçtiğinden bahsederek hazırlanan ekonomik paketle oluşan piyasa hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

FİYAT ARTIŞI TAHMİNLE DEĞERLENDİRİLMEMELİ

Hazırlanan ekonomik paketle beraber özellikle emlak sektöründe fiyatların yükseltilmesiyle ilgili yönündeki söylentiler hakkında konuşan Kurtuluş Altun, gayrimenkulde kaydileşmeye gidilmediği sürece bu tarz söylemlerin olacağını ve oluşturulan bu zannın sektörü kötü yönde etkileyeceğini ifade etti.

Burada görevin devletten ziyade odalara ve STK’lara düştüğünü sözlerine ekleyen Altun, “Talepteki artışla beraber maliyetlerdeki artış da öne çıktı. Şu an da sektörde zan ile hareket etme söz konusu. Sektörden çok fazla ekmek yiyen insan var. Bu fiyat artışlarının sebebinin ifşa edilmesi gerekiyor” ifadeleri kullandı.

Bundan önceki faiz indirimlerinde meydana gelen fiyat...