11 / 05 / 2024

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi nerede

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi nerede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın vatandaşların hizmetine açılıyor.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın vatandaşların hizmetine açılıyor.

Kahramanmaraş Panorama Müzesi’nde son durum!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni inceledi.

Samsun Panaroma 1919 Müzesi'nde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Panaroma 1919 Müzesi” çalışmalarını sürdürüyor.Kurtuluş destanının anlatıldığı bu müzeyi Samsunlular ile buluşturmak için ter döküyor. Spor salonunun içinde ve dışında hummalı bir çalışma hakim.

Panorama 1919'un inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Eski Yaşar Doğu Spor Salonu'nun bulunduğu yerde yapılan müzede işçiler hummalı bir çalışma ile Kurtuluş Destanımızın anlatıldığı bu müzeyi Samsunlular ile buluşturmak için ter döküyor.

Samsun'da Otel'in yerine Panorama 1919 Müzesi geliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, otelin yıkılmasından sonra ortaya çıkacak alanı rekreasyona tabi tutup düzenleyerek "Panorama 1919 Müzesi" ve Kurtuluş Yolu ile bütünleştireceklerini açıkladı.

Haliç Panorama Evleri!

Kahraman Yapı Yatırımları ile yükselen Haliç Panorama Evleri 'nin detayları haberimizin devamında yer alıyor...

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama fiyat listesi!

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama fiyat listesi kapsamında detaylar projenin detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Park Panorama Residence'tan yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Park Panorama Residence Ertaş Ulusoy İnşaat tarafından hataya geçiriliyor. Gebze Park Panorama Residence'tan yüzde 1 peşinatla daire sahibi olmak mümkün...

Haliç Panorama Evleri satış ofisi!

Haliç Panorama Evleri satış ofisi Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mah. Ordu Cad No:124/C Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde inşa ediliyor...

Haliç Panorama'da metrekaresi 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Haliç Panorama projesi 1 ay sonra resmi olarak satışa çıkıyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama'da konutların metrekaresi 2 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Kartal Panorama Velpark havadan yeni görüntüleri!

Kartal Panorama Velpark havadan yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Gebze Park Panorama Residence'ta 381 bin 600 liraya 3+1 dubleks!

Gebze Park Panorama Residence'ta fiyatlar 129 bin 900 liradan başlıyor, proje tek blok halinde yükseliyor...

Ertaş Ulusoy İnşaat Park Panorama Residence'ta 195 bin liraya 2+1!

Ertaş Ulusoy İnşaat Park Panorama Residence fiyatları 129 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor...

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi nerede Haberi

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi nerede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan ve içerisinde Kurtuluş Savaşı’nda Maraş’ta cereyan eden olayların anlatıldığı sahnelerin yer aldığı Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın saat 13.00’te açılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kültürpark içerisindeki Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi, Kahramanmaraş’ın kurtuluşunu ve kültürel alanda bütün bu ihtiyaçlara cevap verebilecek, unutulanları hatırlatacak, farkında olunmayanları gösterecek görsel, işitsel, multimedya unsurlarıyla desteklenmiş hafıza mekanlarından meydana gelen bir müze oldu.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’nin açılışına tüm Kahramanmaraşlıları davet eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç konuyla ilgili olarak, “Bakın başka şehirlerden veya ülkelerden gelen insanlar gittikleri yerlerde ilk olarak müzelere gidiyorlar. İlk önce oraları ziyaret ederek, gittikleri şehrin tarihi hakkında bilgi sahibi olarak geziyorlar. Yani şehre turist getirebilmek için şehrin müzelerinin olması gerek. Bu konuda da...