21 / 05 / 2024

Kuruçeşmede park nerede

Kuruçeşmede park nerede

İzmit Belediyesi yetkilileri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’ne yeni bir park yapıyor. Mahalle sakinleri, yeni bir park yapılmasından dolayı oldukça mutlu.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

Bahçeşehir Park Başakşehir nerede?

Bahçeşehir Park Atmaca Grup ve MFA İnşaat imzası ile yükselecek. Proje 99 bin 858 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Bahçeşehir Park Başakşehir nerede?

Beyaz İnşaat Beyaz Park nerede?

Toplam 370 adet daireden meydana gelen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Peki Beyaz İnşaat Beyaz Park nerede?

Topkapı Beyaz Park nerede?

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede iletişim kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. Peki Topkapı Beyaz Park nerede?

Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Bahçeşehir Park 99 bin 858 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park Konutları Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor. Projede dükkan fiyatları metrekare bazında 30 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Bahçeşehir Park nerede?

Kocaeli Kuruçeşme Vadikent'te daireler ne kadar?

Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Firmalarla işbirliği yapan Kocaeli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri projenin danışmanlığını yürütecek

Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede 130 adet ticari birimle cadde mağazaları yer alacak. Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi içerisinde sosyal tesis ve restoranlar bulunacak.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat!

En küçük dairenin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 130 adet daire yer alacak. MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat listesi kapsamında daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinden satışa sunulacak.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi!

Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.

Bahçeşehir Park Projesi nerede inşa edilecek?

130 adet daire ve ticari birimden meydana gelecek Bahçeşehir Park Projesi, Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda hayata geçirilecek. Peki Bahçeşehir Park projesi nerede inşa edilecek?

Kuruçeşmede park nerede Haberi

Kuruçeşmede park nerede

İzmit Belediyesi yetkilileri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’ne yeni bir park yapıyor. Mahalle sakinleri, yeni bir park yapılmasından dolayı oldukça mutlu


İzmit Belediyesi’nin park seferberliği bütün hızlıyla devam ediyor.  Kuruçeşme Mahallesi’ne de yeni park yapıldığını söyleyen yetkililer, “Geçen 6 yıl içinde 200’den fazla yeni park yaptık. Park yapmak bizim için çok da zor değil. Yeter ki park yapacak boş yer bulalım. Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’ne de yeni park kazandırıyoruz.

BÖLGE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Yaklaşık 510 metrekare alana sahip park bölgeye ayrı bir değer katacak. Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanacak olan parkta çocuk oyun grubu, oturma alanları ve kırmızı tuğladan çiçeklik yerleri bulunacak” dedi. Bölge sakinleri de Başkan Doğan ve emeği geçenlere park için teşekkür etti.


Kocaeli...