07 / 05 / 2024

kurucu heyet protokolü nedir

kurucu heyet protokolü nedir

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde atılımlarda bulunan kurumun bünyesinde bir teknopark tesis edilmesi amacıyla, Kurucu Heyet Protokolü imzalandı.

Yeditepe Üniversitesi Teknopark için protokol imzaladı!

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde atılımlarda bulunan kurumun bünyesinde bir teknopark tesis edilmesi amacıyla, Kurucu Heyet Protokolü imzalandı.

İdris Güllüce, Gölcük kentsel dönüşüm protokolünü imzaladı!

17 Ağustos felaketinin merkezi Gölcük'te bugün ilçenin geleceği ile ilgili çok önemli bir protokol imzalanacak. Protokol bugün saat 11.00'de Gölcük'te imzalandı.

Gölcük kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı!

Gölcük Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinin protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla imzalandı. Belediye kentsel dönüşümü 3 bölgeden başlatma kararı aldı..

Gölcük kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaptıkları yatırımlarla gelecekte büyük istihdam alanları ortaya çıkacağını belirtti. Güllüce, Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü'nün imza töreninde konuştu.

Bitlis'te doğalgaz protokolü imzalandı!

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve Doğugaz Bitlis, Bingöl, Muş Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Abdurrahman Atabey tarafından hazırlanan doğalgaz protokolü imzalandı.

TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesiyle 1.255 konut yolda!

Ankara Şenyuva Mahallesi'nde inşa edeceği Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinin tüm detayları netleşti. TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinde 1.255 adet konut, 3 adet ünite merkezi, 2 adet kreş ve 1 adet ticaret merkezi yapılacak.

Adalar Belediyesi TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ile protokol imzaladı!

Adalar Belediyesi Başkanlığı ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası arasında " Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli yapılaşma için Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü " imzalandı

Osmaniye'de 32 derslik okul için protokol imzalandı!

Osmaniye'ye yaptırılacak olan 32 derslikli İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı. Protokol imzasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu.

Moğolistanlı heyet Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı.

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin Protokolü yürürlükte!

'Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin 20 Haziran 2011'de hazırlanan protokolünün imzalanarak yürürlüğe girdiği duyuruldu. İmzalanan projenin protokolü ile 13 Nisan Pazartesi Günü Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Maltepe Belediyesi ile İş Bankası kentsel dönüşüm protokolü imzaladı!

Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı.

Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi protokolü Gaziantep'te imzalandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen imza protokolüne; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

kurucu heyet protokolü nedir Haberi

kurucu heyet protokolü nedir

Yeditepe Üniversitesi bünyesinde kurulması planlanan Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) için Kurucu Heyet Protokolü imzalandı.


Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde atılımlarda bulunan kurumun bünyesinde bir teknopark tesis edilmesi amacıyla, Kurucu Heyet Protokolü imzalandı.


Heyet üyelerinin katılımıyla düzenlenen imza töreninde, Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na sunulacak kuruluş dosyasını hazırladığı ve başvuru işlemlerini en kısa zamanda gerçekleştireceği bildirildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen İstanbul Eğitim ve Kültür (İSTEK) Vakfı Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, ülke olarak 2023 vizyonuna uygun gelişme değil, sıçrama yapılması gerektiğini belirterek, "Teknoparklarda asıl hedeflenen üniversitelerle bilimsel araştırma yapan diğer kurum ve kuruluşların, piyasada üretim yapan işletmelerle iş birliğini sağlamaktır. Çok güçlü bir üniversitemiz var. Bu kapsamda üniversite-sanayi iş birliğinin sağlanması bu sıçramanın...