29 / 04 / 2024

Maltepe Belediyesi ile İş Bankası kentsel dönüşüm protokolü imzaladı!

Maltepe Belediyesi ile İş Bankası kentsel dönüşüm protokolü imzaladı!

Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı.



Protokole göre, ilçede yaşayan ve konutlarını ya da işyerlerini yenilemek isteyen vatandaşlara, uygun ve düşük faizli kredi kullandırılacak. 



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların düşük maliyetle, daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla bu protokolü imzaladıklarını belirterek, "İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe'nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 



Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Fehmi Cem Eyüboğlu ise, İstanbul'da iki, Ankara'da bir belediye üe daha önce protokol imzaladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Maltepe ile bu sayı dörde ulaştı. İleride yaşayacağımız ortamın estetiği ve sağlığı açısından, biz bu düşük faizli kredileri, aslında sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Maltepe Belediyesi ile kısa sürede yol alarak protokolümüzü gerçekleştirdik. Umuyorum ki Maltepe'yi, bu uygun kredilerle yeniden inşa edeceğiz." 


Dünya


Geri Dön