16 / 05 / 2024

İş Bankası ile Maltepe dönüşüm protokolü

İş Bankası ile Maltepe dönüşüm protokolü

Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı.

Dünya Bankası ile 18 milyar dolarlık kredi anlaşması yapıldı: 165 bin ev ve emekliye zam yapılabilir!

Dünya Bankası ile yürürlüğe alınan 18 milyar dolarlık kredi anlaşması kapsamında neler yapılabilir? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

Merkez Bankası faiz kararının Ortodoks para politikası ile uyumlu olması bekleniyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın açıklayacağı ve merakla beklenen faiz kararının "kademeli" Ortodoks para politikasına dönüş ile uyumlu olması bekleniyor.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Garanti Bankası son noktayı koydu! Bu promosyon rakamları başka yerde yok!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin nihayete ermesi ile en düşük emekli aylık güncellemesi akabinde promosyon tutarları da tekrar güncellenmeye başladı. Emekli promosyon ödemelerini güncelleyen Garanti Bankası ile beraber emekliler bankaya hücum etti.

İş Bankası kimliği ile gidene tam 50 bin TL faizsiz kredi veriyor! Son gün 28 Nisan!

Bugünlerde ülkemiz zor zamanlar geçiriyor ancak İŞ Bankası, milyonlarca insana nefes aldıracak bir kampanya ile yardım elini uzatıyor. Banka, 50 bin TL sıfır faizli kredi fırsatını duyurdu ve başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.

İş Bankası ile Maltepe dönüşüm protokolü Haberi

İş Bankası ile Maltepe dönüşüm protokolü

Protokole göre, ilçede yaşayan ve konutlarını ya da işyerlerini yenilemek isteyen vatandaşlara, uygun ve düşük faizli kredi kullandırılacak. 



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların düşük maliyetle, daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla bu protokolü imzaladıklarını belirterek, "İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe'nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 



Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Fehmi Cem Eyüboğlu ise, İstanbul'da iki, Ankara'da bir belediye üe daha önce protokol imzaladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Maltepe ile bu sayı dörde ulaştı. İleride yaşayacağımız ortamın estetiği ve sağlığı açısından, biz bu düşük faizli kredileri, aslında sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Maltepe Belediyesi ile kısa sürede yol alarak protokolümüzü gerçekleştirdik. Umuyorum ki Maltepe'yi,...