28 / 04 / 2024

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.



Türkiye İş Bankası’nın e-ticaret platformu Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile sektöre hızlı bir giriş yaptı. Pazarama Cüzdan, kullanıcılarına birbirinden cazip ve avantajlı seçenekler ile alışveriş keyfi sunuyor. Üstelik konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, bu uygulamayı kullananlar yapacakları alışveriş ile puan da kazanıyor.

İş Bankası’nın iştiraki olan Pazarama, modadan süpermarkete, elektronikten kozmetik alışverişine kadar milyonlarca perakende satış ürününü bünyesinde bulunduran bir online alışveriş uygulaması. “Pazarama Cüzdan” ile e-ticaret alanındaki hizmetlerine bir yenisini ekleyen Pazarama, tüketicilere alışveriş yaparken puan kazanma imkanı da sunuyor.

Yazılı açıklamada, Pazarama Cüzdan’ın, Pazarama üyelerine özel olarak tasarlanan ve tek tıkla alışveriş kolaylığı sağlayan bir e-cüzdan olduğu belirtilirken, kullanımı için herhangi bir banka müşterisi olma zorunluluğunun bulunmadığı belirtildi. Tüketiciler, Pazarama Cüzdan sayesinde cüzdanlarına havale veya EFT yoluyla para aktarabiliyor. Veya kartın yanı sıra nakit olarak da bakiye yüklemek mümkün.  

Pazarama Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak, Pazarama Cüzdan’ın, Moka Ödeme ve Elektronik A.Ş.  ödeme kuruluşunun lisansı ile üretildiğini belirterek Visa ön ödemeli kartlar üzerinde cüzdan bakiyesinin tutulduğu, tüketicilerin finansal sağlığını ön planda tutan bir sistemde tasarlandığını kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön