14 / 05 / 2024

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.



CEPTEN ÖDEME RAHATLIĞI

Pazarama Cüzdan’ın kart altyapısıyla desteklenmesi nedeniyle Türkiye’de ve dünya genelinde online alışverişlerde ve karttan karta para transferinde kullanılabildiği belirten Kaygalak, yakın zamanda NFC teknolojisiyle Android işletim sistemiyle çalışan cep telefonları ile temassız fiziki ödemenin de yapılabileceğini aktardı. Kaygalak, Pazarama’da kullanıldığında en çok faydanın elde edildiği Pazarama Cüzdan bakiyesinin istenildiği durumda Pazarama dışında da kullanılabiliyor olmasının ise önemli bir özellik olarak ön plana çıktığını dile getirdi.

Pazarama Cüzdan ile e-ticaretteki nakit ödeme sorununu da çözmeyi hedeflediklerini söyleyen Kaygalak, bu uygulama ile kullanıcıların, İş Bankası’nın 6 bin 500’den fazla Bankamatik’inde nakitlerini Pazarama Cüzdan’a ücretsiz yatırarak güvenle alışveriş yapabildiğini ve puan kazanabildiğini ifade etti.

PAZARAMA NELER YAPIYOR?

İş Bankası’nın iştiraki olan Pazarama, Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret şirketinin bünyesinde kuruldu. Bu platform; kullanıcılarına tek bir uygulama üzerinde ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Online alışveriş imkanının yanı sıra bu uygulama ile tatil rezervasyonu, akaryakıt ödemesi ve market siparişi gibi çok farklı hizmetlerden yararlanmak mümkün


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön