16 / 05 / 2024

İş bankası Maltepe dönüşüm projesi

İş bankası Maltepe dönüşüm projesi

Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı.

Maltepe Üniversitesi Büyükbakkalköy kampüsü durduruluyor mu?

Büyükbakkalköy’deki kampüs içinde; İş Bankası şubesi, AVM ve beş yıldızlı oteli barındıran Maltepe Üniversitesi, verilen izinlerin çok üstünde yapılaşma iddiaları ile gündemde.

Maltepe Belediyesi ile İş Bankası kentsel dönüşüm protokolü imzaladı!

Maltepe'deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı.

İş Bankası'ndan Maltepelilere kentsel dönüşüm kredisi!

Protokol için düzenlenen imza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe’nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İş Bankası Maltepelilere kentsel dönüşüm kredisi verecek!

Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında 'Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü' imzalandı. İmza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gerekli" dedi.

Maltepe kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Maltepe’deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı. Protokole göre, ilçede yaşayan ve konutlarını yenilemek isteyen vatandaşlara, düşük faizli kredi kullandıracak.

Maltepe kentsel dönüşüm protokolü bugün imzalanacak!

Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü” bugün saat 14:00'da Maltepe Belediyesi ana hizmet binasında imzalanacak.

Maltepe Ofisim İstanbul iletişim!

Ofislerin tamamının satıldığı Maltepe Ofisim İstanbul iletişim bilgileri dahilinde projenin telefon numarası şöyle: 0216 515 1 555. Proje, İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım ortaklığıyla yükseliyor...

Ofisim İstanbul Maltepe iletişim!

İller Bankası ve Yapı Yatırım ortaklığı imzası taşıyan Ofisim İstanbul Maltepe iletişim, adres, ulaşım ve satış ofisi bilgilerine haberimizin içinde yer veriyoruz. Ofisim İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakasında yükseliyor...

İller Bankası Maltepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi için toplantı düzenleyecek!

İller Bankası A.Ş. tarafından İstanbul İli, Maltepe ilçesi sınırları içerisinde Cevizli Mahallesi Mevkiinde, 2588 ada 25 parsel üzerinde İller Bankası Maltepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım için 20 Aralık 2013 tarihinde toplantı düzenleyecek...

Ofisim İstanbul Maltepe teslim tarihi!

Özkartallar, İllar Bankası ve Yapı Yatırım ortak girişimi olan Ofisim İstanbul projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Ofisim İstanbul Maltepe teslim tarihi ne zaman? sorusu haberimizin devamında yer alıyor..

Maltepe Ofisim İstanbul!

Özkartallar, İller Bankası ve Yapı Yatırım tarafından yükselen Maltepe Ofisim İstanbul projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor...

Ofisim İstanbul Maltepe fiyatları!

İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım projesi olan Ofisim İstanbul Maltepe fiyatları kapsamında ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 100 TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor

İller Bankası Maltepe arsa ihalesini Rönesans Gayrimenkul kazandı!

İller Bankası'nın Maltepe Cevizli'deki arsa ihalesini 815 bin TL bedelle Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş kazandı...

İş bankası Maltepe dönüşüm projesi Haberi

İş bankası Maltepe dönüşüm projesi

Protokole göre, ilçede yaşayan ve konutlarını ya da işyerlerini yenilemek isteyen vatandaşlara, uygun ve düşük faizli kredi kullandırılacak. 



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların düşük maliyetle, daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla bu protokolü imzaladıklarını belirterek, "İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe'nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 



Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Fehmi Cem Eyüboğlu ise, İstanbul'da iki, Ankara'da bir belediye üe daha önce protokol imzaladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Maltepe ile bu sayı dörde ulaştı. İleride yaşayacağımız ortamın estetiği ve sağlığı açısından, biz bu düşük faizli kredileri, aslında sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Maltepe Belediyesi ile kısa sürede yol alarak protokolümüzü gerçekleştirdik. Umuyorum ki Maltepe'yi,...