08 / 05 / 2024

kurulan yeni şirketler

kurulan yeni şirketler

TOBB verilerine göre, 2013'te 49 bin 28 şirket, 915 kooperatif, 58 bin 987 gerçek kişi ticari işletmesi kurulurken, 15 bin 538 şirket, bin 862 kooperatif, 65 bin 316 gerçek kişi ticari işletme kapandı...

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Reysaş GYO Tuzla'daki tesisinin 2. etabını kurmaya hazırlanıyor!

Reysaş GYO, Tuzla Orhanlı'da bulunan deposunun çatısının üzerine 03/07/2020 tarihinde 1.etabı kurulan yeni GES tesisinin, 1.320 kW gücünde 2.etabı kurulacağını açıkladı. 

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

kurulan yeni şirketler Haberi

kurulan yeni şirketler

TOBB verilerine göre, 2013te 49 bin 28 şirket, 915 kooperatif, 58 bin 987 gerçek kişi ticari işletmesi kurulurken, 15 bin 538 şirket, bin 862 kooperatif, 65 bin 316 gerçek kişi ticari işletme kapandı. 


Geçen yıl, bir önceki yıla göre kurulan şirket sayısı yüzde 26,08 artarak 49 bin 28 olurken, kapanan şirket sayısı yüzde 9,67 artarak 15 bin 538 olarak gerçekleşti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), "2013 yılı Aralık Ayına Ait Kurulan ve Kapanan Şirket" istatistiklerini açıkladı. Buna göre, geçen yılın aralık ayında 4 bin 295 şirket kuruldu. Kurulan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 7,59 azaldı. Kasım ayında 4 bin 648 şirket kurulmuştu. Buna karşılık Aralık'ta 2 bin 400 şirket de kapandı. Kapanan şirket sayısı bir önceki aya...