04 / 05 / 2024

Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor

Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak Kuruluş Osman dizisi için 300 dönüm arazi üzerinde Kayı Obası inşa edildi...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Osman Telli: Yasal düzenleme ile sektörümüz yeni bir ivme kazanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme kısa bir zaman sonra yürürlüğe giriyor. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Osman Telli: 2021’de güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yaptığı açıklamada "2021’de altyapımızı daha da kuvvetlendirip, güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor Haberi

Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor

Ülkeminizin hatta birçok ülkenin merakla beklediği, Burak Özçivit'in başrol oynadığı 'Kuruluş Osman' dizisi, 20 Kasım'da atv'de izleyicilerin karşısına çıkacak. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hollywood yapımlarını aşan prodüksiyonuyla Türk dizi sektörünün uluslararası arenadaki amiral gemisi olmayı planlayan 'Kuruluş Osman'ın üç tanıtımı 100 milyonun üzerinde izlendi. 

Hollywood yapımlarını aşan prodüksiyonuyla dikkat çeken 'Kuruluş Osman' için dokuz ay askeri eğitime tabi tutulan oyuncular dağda günlerce kamp yaptı. Ekip, kendi barınaklarını inşa edip geceleri nöbet tuttu.

Oyuncular dokuz ay boyunca Bozdağ Film bünyesindeki uluslararası koreografi ekibi tarafından at binme, kılıçyay kullanma, dövüş, koreografi eğitimi aldı.

DÖRT OBA KURULDU

- Dizide Osman Gazi'yi canlandıran Burak Özçivit başta olmak üzere oyuncular günlerce dağlık ve ormanlık alanlarda askeri eğitim aldı. Doğal şartlarda kendi barınaklarını inşa eden oyuncular, sularını bulup yemeklerini...