03 / 05 / 2024

Kurumsal İletişim yeniçalışanları

Kurumsal İletişim yeniçalışanları

Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Kurumsal İletişim A.Ş., deneyimli Halkla İlişkiler direktörü Demet Oğuz’u ailesine dahil etti.

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

SSK, BağKur emeklisi, memurlar ve çalışanlar hemen bakın! İşte yeni zamlı maaşlar.. Tek tek kim kaç TL alacak hesaplandı

Ocak ayı SSK, BağKur emeklisi, memurlar ve çalışanlar için yine zam ayı olacak. Peki hangi maaş kaç liraya yükselecek? İşte kalem kalem yeni zamlı maaşlar...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Çalışanların maaşlarına asgari ücret düzenlemesi! Zam yapılmayanın da maaşı artacak! İşte o artış rakamları...

Geçtiğimiz sene başlayan yeni vergi sistemiyle, asgari ücrete yapılan artıştan ücret ve maaş geliri elde eden diğer çalışanlar da faydalanabilecek. Peki çalışanların maaşları ne kadar artacak? 

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Yeni asgari ücret belli oldu! Şimdi sıra özel sektör ara zamlarında! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapacak?

Asgari ücret artışının ardından şimdi sıra özel sektör zamlarına geldi. Asgari ücretteki yüzde 34 oranındaki zam oranı özel sektör çalışanlarına hangi oranlarda yansıyacak? Özel sektör çalışanlarına yüzde kaç zam yapılacak? Detayları haberimizde…

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Amerika sigorta şirketlerinde evden çalışmayı iptal etti! Çalışanlar isyanda!

Kaliforniya merkezli sigortacı Farmers Group'ta yaşanan CEO değişimi, "ofise dönüş" politikalarının uygulanmasını beraberinde getirdi. Uzaktan çalışma sözü verilmiş olan ve buna güvenerek evini taşıyan, arabasını satan çalışanlar, yeni yönetim kararına karşı isyan ettiler.

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

2023 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin açıklamasının ardından maaşlar gündemden düşmüyor. Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

Kabine Toplantısı'nın ardından EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve emeklilere seslenen Erdoğan’dan bir de yeni doğal gaz müjdesi verdi.

Kurumsal İletişim yeniçalışanları Haberi

Kurumsal İletişim yeniçalışanları

Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Kurumsal İletişim A.Ş., deneyimli PR direktörü Demet Oğuz’u ailesine dahil etti.


“Yeni nesil PR ajansı” sloganıyla yola çıkan Kurumsal İletişim, her geçen gün ailesine kattığı yeni markalar ve ekip arkadaşları ile büyüyor.


Farklı sektörlerden aldığı müşteri portföyü ile dikkat çeken Kurumsal İletişim A.Ş. özellikle kendi alanlarında uzman kurduğu ekibi ile de dikkat çekiyor. Kurumsal İletişim A.Ş. müşteri portföyünde Emlak Konut GYO, Nef, Fer Yapı, Kuyaş, Bio İstanbul, Era Türkiye ve Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) gibi büyük markalar bulunuyor.


Kurumsal İletişim son olarak, deneyimli PR direktörü  Demet Oğuz’u Marka Direktörü olarak Eylül ayı itibariyle ailesine dahil...