19 / 05 / 2024

Kurumsal İnşaat adres

Kurumsal İnşaat adres

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Eral Kurumsal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eral Kurumsal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Alat tarafından kuruldu.

Tayan Kurumsal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayan Kurumsal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Tayan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Balcı ve Yahya İbrahim Tirit ortaklığında kuruldu. 

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kurumsal İnşaat adres Haberi

Kurumsal İnşaat adres

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor komplekslerimesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

 Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  adres: Kavaklı Mah.Yeşilyurt Cad. No.71/1...