18 / 05 / 2024

Kurumsal İtibar ve İmar 

Kurumsal İtibar ve İmar 

Prof. Dr. Azmi Yalçın ile İzmir Defterdarı Dr. Tamer Utkucu tarafından hazırlanan Kurumsal İtibar ve İmar kitabı yayınlandı.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarına kurumsal destek takviyesi: Ev sahipleri 1-3 yıl hapis cezası alabilir! 

Kirantakipte Danışmanlık Hukuk Müşavirliği'nden ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, mülk sahiplerinin kimi anlaşmazlık durumlarında 1-3 yıl hapis cezası alabileceği, bu nedenle kurumsal destek almalarının önemli olduğu belirtildi.  

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Tibar Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tibar Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nahide Yılmaz ve Doğacan Cerit ortaklığında kuruldu.

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İkto ve Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Kurumsal İtibar ve İmar  Haberi

Kurumsal İtibar ve İmar 

Bir kamu hizmeti olan ve idari işlem statüsünde yer alan imar planlamasını mercek altına alan Kurumsal İtibar ve İmar kitabı yayınlandı.

Prof. Dr. Azmi Yalçın ile İzmir Defterdarı Dr. Tamer utkucu tarafından hazırlanan bu çalışmada, Türkiye'de imar planı yapmaya yetkili belediyeler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın yaptıkları imar planları üzerinde kurumsal itibarlarının ölçümlenmesi amaçlanmıştır. Böylece Türkiye'de yapılan imar planlarına ilişkin genel algının görülmesi, sorunlu noktaların tespit edilmesi ve çözüm önerileri sunulması hedeflendi.

İmar planlarıyla en fazla etkileşim içerisine olan grupların imar planlarına ilişkin algılarını ölçümlemeye yönelik bir araştırma yapılmış olup, ülkemiz defterdarlıkları, ticaret ve sanayi odaları, meslek odaları, iş adamları örgütleri ve önde gelen inşaat ve taahhüt şirketlerinden yetkili isimler...