30 / 06 / 2024

Kurutluoğlu İnşaat şirketi

Kurutluoğlu İnşaat şirketi

Kurutluoğlu İnşaat Çelik Branda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Kurutluoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Pendik'te kuruldu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

İdlibioğlu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdlibioğlu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saad Idlıbı tarafından kuruldu. 

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

İmanoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmanoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Guliyev tarafından kuruldu.

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Necati Şaşmaz tarafından kuruldu.

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çakır tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hothaıfa Abu-Sukar, Darwısh Abu-Sukar, Alhasan Abu-Sukar ve  Mohammad Abu-Sukar ortaklığında kuruldu. 

Kurutluoğlu İnşaat şirketi Haberi

Kurutluoğlu İnşaat şirketi

Kurutluoğlu İnşaat Çelik Branda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Kurutluoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Pendik'te kuruldu.

Kurutluoğlu İnşaat Çelik Branda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...