02 / 05 / 2024

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında

Kuşadası ve çevresinin gözde yaşam merkezi olma konusunda en iddialı projelerden Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açtı. Ana yatırmıcısı Klaıos İnşaat olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi'nde bulunan üç parkta revize çalışması başlattı.

Kapalıçarşı alışveriş ve kira kontratında TL'ye geçti!

Kapalıçarşı Esnafları Derneği, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda bundan böyle Kapalıçarşı'da yapılacak alışverişlerin ve kira kontratlarının Türk lirası ile gerçekleştirileceğini ilan ederiz" dedi.

Kuşadası Karaova'daki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklar ve Flora Apart ile Havuzlukent sitesi yollarında sıcak asfalt döküm çalışmasında son aşamaya geldi.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Kuşadası Karaova'da asfalt çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında Haberi

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında


Kuşadası ve çevresinin gözde yaşam merkezi olma konusunda en iddialı projelerden Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açtı. Ana yatırmıcısı Klaıos İnşaat olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekate kiralanabilir mağaza alanı ile ilçenin yem ilgi odağı oldu. Kuşadası AVYM, bünyesinde yer alan 5M Migros. moda ve kozmetik, elektronik, ev tekstili mağazaları ve dünya mutfaklarını barındıran, her biri farklı konsept sunan restaurant ve kafelet ile alışveriş için ideal çeşitliliği sunuyor. Ama bunun yanın sıra faik yaratmak için konser, gösteri ve birçok aküvıtenın yeı alacağı 2 bin 500 kişilik amfi tiyatıosuy la da kültür ve sanatın merkezi olmayı amaçlıyoı. Sadece ilçeye değil Söke, Davutlar, Güzelçamlı,

Aydın ve Selçuk gibi pek çok yere hizmet verecek. 



Hürriyet...