08 / 05 / 2024

Kuşadası Efes Evler

Kuşadası Efes Evler

Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın Kuşadası'ndaki Efes Evleri'nde bulunan iki konutu 45 bin TL ve 40 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış, 07 Eylül 2012 Cuma günü 11:00-11:15 saatleri arasında yapılacak

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Kuşadası Karaova'daki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklar ve Flora Apart ile Havuzlukent sitesi yollarında sıcak asfalt döküm çalışmasında son aşamaya geldi.

Kuşadası Karaova'da asfalt çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

Yılın ilk kruvaziyeri Kuşadası'na geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı 'na, Norwegianjade isimli gemiyle 2 bin 700 turist geldi. ABD'li ve Avrupalı turistler, Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kuşadası'na bir günde 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na aynı gün içinde 6 gemiyle 15 bin turisti geldi. Efes ve Meryemana Evi turları ilgi görürken, binlerce turist hareketlilik getirdi.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Kuşadası Efes Evler Haberi

Kuşadası Efes Evler
Verilen ilan şöyle;


KUŞADASI 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2008-5060 E.

Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Niteliği, Kıymeti ve önemli özellikleri:

1- Tapu Kaydı: Aydın, Kuşadası, Hacıfeyzullah mah. Baklakuyu mevkii, cilt no.154, sayfa no.15209, ada no.1764, parsel no.l’de kayıtlı, 3.849,47 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde 2/44 arsa paylı, Blok no.4, bağımsız bölüm no.l’de bulunan taşınmaz.

Hali Hazır Durumu: Taşınmaz Kuşadası, Söke karayolu üzerindeki Davutlar yol ayrımının güney yamacındaki Efes Evleri sitesi içerisinde bulunmaktadır. Taşınmaz I konum itibariyle karayoluna 400 mt, ilçe merkezine 6,5 km. denize ise 2,5 km. mesafededir. Site arsa kooperatifi tarzında yapılaşma olduğundan, tamamen yerleşik alan olması ve çevre, bahçe, peyzaj düzeninin oturması uzun zaman alır. Taşınmaz 4.blok site içerisinde Manolya sokağa cephelidir. Halihazırda her iki bağımsız...