17 / 05 / 2024

kuşadası Kaya Aldoğan Lisesi

kuşadası Kaya Aldoğan Lisesi

Kuşadası Belediyesi, ilçenin sportif ve sosyal alandaki önemli bir eksiğini gidermek için dev bir projeyi yaşama geçirmeye hazırlanıyor.

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Kırçiceği, Kuşadası'nda restoran ve otel açtı!

Kırçiceği,Türkiye'de turizm denilince akla gelen Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyor.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Aydın Kuşadası'nda konut alanına dönüştürme teklifi reddedildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

Kuşadası Terrace Ada daire fiyatları!

Toplam 32 adet daireden oluşan Kuşadası Terrace Ada projesinde daireler 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İşte Kuşadası Terrace Ada daire fiyatları...

Kuşadası'na 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı...

Coldwell Banker'ın Kuşadası'ndaki Platin Ofisi açıldı!

Coldwell Banker, Türkiye'de büyüyor. Kuşadası'nda Turgut Özal Bulvarı'nda hizmete giren 'Platin Ofisi'nin açılış töreni, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan da katıldı...

kuşadası Kaya Aldoğan Lisesi Haberi

kuşadası Kaya Aldoğan Lisesi

“Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı” adıyla hazırlanan proje ile yapılacak modern ve çevre dostu kompleks, yüzme havuzundan buz pateni pistine kadar farklı spor branşlarındaki mekan ihtiyacını tümüyle karşılarken, sahip olduğu restoran, kafe, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile de 7'den 70'e tüm Kuşadalıların sosyal yaşamına önemli bir katkı sunacak.


Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapılan toplantıda en önemli karar imar planında spor ve rekreasyon alanı olarak tanımlanan Kaya Aldoğan Lisesi yanında yer alan eski toprak sahaya yapılacak olan Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı ile ilgili oldu. Sunumu yapılan proje büyük beğeni ile karşılanırken Başkan Kayalı, Kuşadası’nda yaşayan çocukların ve gençlerin sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanların yetersiz...