05 / 05 / 2024

kuşadası marina çarşı kampanyası

kuşadası marina çarşı kampanyası

Setur Kuşadası Marina Çarşı’dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Rixos Bodrum’dan konaklama , Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi kazanma fırsatı elde edecek...

Kuşadası Amara Otel hizmete açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli'nin sahibi Hüsnü Uçar'a ait Amara Sealight Elite Otel, hizmete açıldı.

Kuşadası Kültür Merkezi inşaatının sonuna gelindi!

Kuşadası’nın tarihini ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan ve bünyesinde kent arşivi ile müzesini de barındıracak olan KUAKMER (Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi) inşaatında son aşamaya gelindi.

Kuşadası Amara Sealight Elite Otel açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli’nin sahibi Hüsnü Uçar’a ait Amara Sealight Elite Otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Böyle Kuşadası, Hilton ve Ramada’dan sonra 3’üncü marka oteline de kavuşmuş o

Kuşadası'na 33 milyon TL'lik atıksu arıtma tesisi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki en önemli sorunun çözümü için talimat verdi: Atıksu arıtma tesisi Haziran'da tamamlanacak. Başkan Çerçioğlu onlarca yıldır birikmiş sorunların çözüme kavuştuğunu söyledi.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Kuşadası'na arıtma tesisi inşa edilecek!

30 yıldır ihmal edilen ve Kuşadası’nın geçen dönem belediye başkanı M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi’nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve de inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi' nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

2. Kuşadası Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak!

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak. Kuşadası Yelken Kulübü ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü tarafından Kuşadası Setur Marina desteği ile düzenlenen Kuşadası tarihinin tek yelkenli yat yarışı ilk kez geçen yıl gerçekleşmişti.

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

kuşadası marina çarşı kampanyası Haberi

kuşadası marina çarşı kampanyası


Setur Kuşadası Marina Çarşı’dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Rixos Bodrum’dan konaklama , Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi kazanma fırsatı elde edecek.


Dinginlik ve huzuru, Kuşadası’nın tarihi dokusu ve eğlencesiyle birleştiren Setur Kuşadası Marina, çarşı içerisinde bulunan mağazalardan gün içerisinde her 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçilerine çekilişe katılma şansı sunuyor. Katılımcılardan çekilişi kazanan 3 kişiye 29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında çift kişilik Rixos Bodrum konaklama, 31 Mayıs tarihinde Kuşadası kalkışlı çift kişilik Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi hediye ediliyor. 


29 Ocak’ta başlayan ve 23 Mart’ta sona eren kampayaya, Polo Garage, Madame Coco, Ayyıldız, Penti, Mudo, Ketchup, Us Polo, Punky Fish, Sunstop Gözlük, Flormar, Smile, Taka, B&G Store,Akalın Ayakkabı, Ataköy Ayakkabı,...