28 / 08 / 2024

Kuşadası proje talebi

Kuşadası proje talebi

AYDIN' ın Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan aday adayı Özer Kayalı, sivil toplum öıgutu temsilcilerine çağrı yaparak, önümüzdeki beş yılda uygulanacak projelerle ilgili öneri istedi...

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Kuşadası'nda imara açılması istenen yeşil alana red kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 6 ay önceki toplantısında da reddedilen ve yeniden gündeme getirilen Kuşadası ilçesindeki yeşil alanın konut alanına dönüştürülmesi talebi oybirliğiyle reddedildi.

Kuşadası Mimarlar Odası'ndan belediyelere sahil projesi önerisi!

Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği, hem Aydın Büyükşehir, hem de Kuşadası Belediyeleri’ne önerileri rapor ve proje olarak sundu. Oda temsilciliği toprak saha ve Tariş alanının birlikte ele alınması gerektiğini belirtti.

Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor!

Sönmezler İnşaat tarafından inşa edilen proje Aydın ili Kuşadası ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor.

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi İçin Çalıştay gerçekleşti!

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve yürütülen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamındaki çalıştay gerçekleşti..

Kuşadası'na GEKA'dan 1 milyonluk destek geldi!

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

Terrace Ada Kuşadası Evleri adres bilgileri!

2 blok şeklinde yükselen Terrace Ada Kuşadası Evleri projesinde daireler deniz manzarasına sahip. Proje Aydın İl' i Kuşadası İlçesi' nde yer alıyor. İşte Terrace Ada Kuşadası Evleri adres bilgilerinin detayları...

Kuşadası Terrace Ada Konutları' nda fiyatlar 315 bin TL' den başlıyor!

Çallı Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Terrace Ada Konutları projesinde toplam 32 adet daire bulunuyor. Proje Aydın İl' i Kuşadası İlçesi' nde yer alıyor. Kuşadası Terrace Ada Konutları' nda fiyatlar 315 bin TL' den başlıyor.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası proje talebi Haberi

Kuşadası proje talebi

Seçim sürecinde kaybedecek zamanın olmadığım belirten Kayalı, tüm dernek başkan, yönetim ve üyeler inin önümüzdeki süreçle Kuşadası'ndaki değişime destek vermeleri gerektiğini söyledi Kayalı, "Gelecek seçimleıi değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üreteceğiz sloganı ile yola çıktık. Yaşadığımız kentle ilgili kaıaılan alırken, demokratik yönetim ilkelerine ve katılımcılığa özen göstereceğiz. Kuşadasr'nm imar planlan, yapılaşma, otopark, altyapı, doğal ve tarihi dokusu, kent mobilyalan, kentsel kullanım alanları, kamuya açık alanlar, trafik, ticari ve mesleki yaşamda karşılaşılan engeller ile ilgili, kısacası kent insanım ilgilendiren ve belediye olanaklaıı ile giderilebilecek sorunların çözümü için önerilerinizi almak istiyorum" dedi. 

Kayalı. "Seçim soması hayata geçirilecek ve uygulanabiliı projelerimize dayanak olacak görüş ve önerilerinizi 15 Ocak 2014 tarihine kadar bekliyor, Kuşadası'nın kaderini birlikte değiştirmeye davet ediyorum" diye konuştu.


Hürriyet...