28 / 04 / 2024

Kuşadası yol yatırımları

Kuşadası yol yatırımları

Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kış sezonunda ise ara sokaklarda kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemlerini sürdürüyor.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Kuşadası Belediyesi'nden 277 bin metrekare yol!

Kuşadası Belediyesi, sezon boyunca ilçe sınırları içerisinde bulunan 277 bin 250 metrekarelik yolda yapım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Konut yatırımcılarının gözü Kuşadası’nda!

Türkiye'nin yaşanabilir şehirler arasında adını üst sıraya taşıyan Kuşadası, gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Kuşadası'nda yol yatırımları hız kesmiyor!

Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kış sezonunda ise ara sokaklarda kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemlerini sürdürüyor.

Altyapı yatırımları hızlanacak!

130 ülkede faaliyet gösteren risk yönetimi şirketi Marsh’ın Türkiye CEO’su Hakan Kayganacı, 15 Temmuz’un ‘siyah kuğu’ tabir edilen ve ‘olması ihtimal dışı’ risk tanımına girdiğini belirterek “Bundan sonraki süreçte altyapı yatırımları hızlanacak” dedi.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Kuşadası yol yatırımları Haberi

Kuşadası yol yatırımları


Yaz sezonunda Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kış sezonunda ise ara sokaklarda kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemlerini sürdürüyor.


Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,  Ege Mahallesi 404'üncü Sokak ile Akkuş Konakları arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.  Zemin düzenleme çalışması devam eden alanda 100 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde parke yol, 75 metrekare kaldırım ve 50 metretül bordür döşeme işlemi yapılacak.


Ümit Sokak'ta 750 metrekare parke yol çalışmasına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, alanda zemin düzenleme çalışmasına aralıksız devam ederken 412'nci Sokak'ta 110 metrekare kaldırım, 50 metretül bordür döşeme işlemine de başladı. Ege Mahallesi'nde sürdürülen çalışmaların hava koşullarının elverişli olması halinde 3 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.


Ayrıca Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından...