23 / 05 / 2024

kuşadasında son durum

kuşadasında son durum

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde vatandaşlar, 2011 yılında botanik park ilan edilen ve nesli tükenmekte olan Akdeniz fokunun yuvalama alanı olarak bilinen bölgede bir otel tarafından yürütülen kaçak inşaat çalışmalarına tepki gösterdi.

Gümüşün gramı 12 liranın altına düştü! 29 Mart 2022 gümüş fiyatlarında son durum!

Gümüşün gramı güne 12,16 liradan başlarken, gün içerisinde gelen barış haberleri ile 12 liranın altına düştü. Bir haftadır dalgalı seyir izleyen gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüşün gramı ne kadar?

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrolün varili yeni güne düşüşle başladı. Petrol arzı endişelerinin hafiflemesi fiyatların aşağı yönlü hareketini destekledi ve petrol fiyatları düşmeye başladı. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar? 

Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Petrolün varili dün 117,28 dolardan işlem görürken bugün Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin agresifleşmesi ile tekrar yükselişe geçti. Petrolün varili 120 dolar seviyesine yaklaşırken, petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün kaç dolar? 

Gram altın 11 lira arttı! Altın fiyatlarında son durum!

Gram altın güne 929 liradan başlarken, gün içinde 11 lira artışla 940 lira oldu. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 24 Mart 2022 altın fiyatlarında son durum...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını indirmesiyle vatandaşlar konut arayışlarını artırdı. 1 milyon TL'den ucuz konutlara odaklanan vatandaşlar, İstanbul'daki konut fiyatlarını araştırıyor. Peki İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Eylül tarihinde sona ermesi planlanan grev süresince çimento fiyatlarında değişiklik olmaması halinde boykot süresini uzatabileceklerini açıklamıştı. Peki müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

kuşadasında son durum Haberi

kuşadasında son durum


Aydın'ın Kuşadası ilçesinde vatandaşlar, 2011 yılında botanik park ilan edilen ve nesli tükenmekte olan Akdeniz fokunun yuvalama alanı olarak bilinen bölgede bir otel tarafından yürütülen kaçak inşaat çalışmalarına tepki gösterdi. 

Yaşanan olayı bir doğa katliamı olarak değerlendiren ve sosyal medyadan örgütlenen çevreciler. Korunlar ile Adakule otel arasındaki denize sıfır alanda yürütülen kaçak inşaata tepki göstermek amacıyla eylem yaptı. Kuşadası Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği'nin (EKODOSD) başvurusu üzerine, Korumar ile Adakule otelleri arasındaki alan, 12 Aralık 2011 tarihinde M. Esat Altungün başkanlığındaki Kuşadası Belediyesi tarafından meclis kararıyla botanik park ilan edilerek, koruma altına alındı. Daha sonra bölgede inşası tamamlanan ve bu sezon hizmete girecek bir otelin yönetimi, 2014 yılının Şubat ayı içerisinde. koruma altına alınan botanik parkın tapusu belediyeye ait...