14 / 05 / 2024

kuşaklara göre ofis seçimleri Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol

kuşaklara göre ofis seçimleri Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol

Yapılan araştırmalar, bireylerin iş hayatına adaptasyonun, teknolojiye olan ilgilerinin ve günlük hayatın yoğun temposuna uyum sağlayabilmelerinin kuşaklara göre değişiklik gösterdiğini ortaya koyuyor.

Ofis pazarına Kovid-19 güncellemesi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 3. Çeyrek 2020 raporu yayınlandı. Rapora göre, ofis piyasasında Covid-19'un negatif etkileri görülüyor. İstanbul genelinde ortalama kira rakamları Türk lirası bazında 101,49 TL'den 102,43 TL'ye yükseldi.

Gayrimenkul satışında kuşaklara göre trendler eğitimi 15-16 Haziran'da!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 dördüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı dördüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azaldı. İstanbul genelinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip ilçe oldu.

Ofis seçimleri kuşakların taleplerine göre yapılıyor!

Yapılan araştırmalar, bireylerin iş hayatına adaptasyonun, teknolojiye olan ilgilerinin ve günlük hayatın yoğun temposuna uyum sağlayabilmelerinin kuşaklara göre değişiklik gösterdiğini ortaya koyuyor.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 üçüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azalış göstermeye devam etmesine rağmen, kira değerlerindeki azalışta yavaşlama gözlemlendi,

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Yatırımda doğru adres hayati önem taşıyor. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor" diye konuştu.

İstanbul’da ofis pazarı metroya göre şekilleniyor!

İstanbul’da ofis pazarı metro yatırımlarına göre şekilleniyor. Trafikten bunalan ofis kiracıları önce ‘metroya ne kadar yakın’ sorusunu soruyor. Metro duraklarına yakın ofisler daha hızlı doluyor.

REIDIN Ofis Kira Endeksi ikinci çeyrek sonuçları açıklandı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. REIDIN Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiralama işlemleri bir önceki çeyrek verilerine göre artış gösterdi.

İstanbul'da ofis kiralamaları bir önceki çeyreğe göre yüzde 7 arttı!

Gayrimenkulün her alanında müşterilerine stratejik hizmet sunan dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield, 2014’ün ilk çeyreğini değerlendirdiği raporunu yayımladı. aştı. Ofis kiralamaları bir önceki çeyreğe göre yüzde 7 arttı.

Sit alanı neye göre belirlenir?

Sit alan, doğal değerlerin korunması, sonraki kuşaklara olduğu gibi aktarılması amacı ile ülkemizde yer alan tarihi ve güzelliklere sahip ender bulunan alanlar olarak ifade ediliyor. Peki sit alanı neye göre belirlenir?

Tuğra Gönden: Yeni ofisler, yeni iş düzenine göre tasarlanmalı!

Haftanın Gayrimenkul Notları'nda yazan ve Cushman & Wakefield Ortağı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan Tuğra Gönden ofislerin tasarımından bahsetti. Gönden; 'Yeni ofisler, yeni iş düzenine göre tasarlanmalı' dedi...

Datça Foresta projesi anket çalışmasına göre projelendirilecek!

Turyapı' nın, Datça'da gerçekleştireceği Datça Foresta projesi için tüm halkın oylamasına açık düzenlediği anket çalışmasına katılım 7500 kişiyi aştı. Foresta projesi anket çalışmasına göre projelendirilecek...

kuşaklara göre ofis seçimleri Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol Haberi

kuşaklara göre ofis seçimleri Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol

Aynı işte uzun yıllar çalışabilen, sadakat duyguları oldukça gelişkin X Kuşağı’nın aksine teknolojiye olan yatkınlıkları, gelişime her daim açık olmaları ve eğlenceyi çok sevmeleriyle bilinen Y Kuşağı’nın mevcut tercihleri iş hayatında da farklılık gösteriyor. Öyle ki bu farklılıklar Y Kuşağı’nın çalışacağı ortamı seçmek istemesine kadar uzanabiliyor. Ofis tercihlerinin ve çalışma ortamlarının kuşaklar arasında gösterdiği farklılıkları inceleyen Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, günümüzde beyaz yakalıların ihtiyaçlarını dinlemenin ve ihtiyaca yönelik çözüm önerileri sunmanın rekabette fark yaratacağının altını çizdi. Y Kuşağı’nın takım çalışmasının ön planda olduğu, açık ve interaktif ofisleri tercih ederken, X Kuşağı’nın daha geleneksel ofislerinin tercih ettiğinin altını çizdi.


1965-1979 yılları arası doğanların oluşturduğu X Kuşağı ve 1980-1999 yılları arasında dünyaya gelenlerin oluşturduğu Y Kuşağı’nın istek, ihtiyaç ve...