16 / 05 / 2024

Kuşdili projesinin emsali düşürüldümü

Kuşdili projesinin emsali düşürüldümü

Kadıköy'ün pazar alanı olan Kuşdili'ne yapılması planlanan projenin emsali 0.5'e düşürüldü

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

Malatya Güney Kuşak Yolu'nda sona gelindi!

Malatya’nın güneyindeki şehirleşmeye paralel olarak, kent içi ulaşımda trafiği önemli derecede rahatlatacak olan Güney Kuşak Yolu projesinin önemli bir kısmında çalışmalar son aşamaya getirildi.

Nesa Palas projesinin reklam yüzü Gaye Evin oldu!

Nesa Palas projesinin ekran yüzü Gaye Evin ile proje koordinatörü Sibel Karaman, tanıtım çekimlerini Kuşadası' nda bir teknede gerçekleştirdiler.

Lapya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Alioğlu tarafından 25 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Kuşadası'na spor ve rekreasyon alanı müjdesi!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı" projesinin, ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirterek kompleksin, turizmin gelişmesine önemli bir katkı sunacağını söyledi

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Belgrad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Belgrad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, İmran Bayrak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi, Efes İş Hanı'nda kuruldu.

Alpine İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpine İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, İmran Bayrak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi, Efes İş Hanı'nda kuruldu.

Kuşadası Güvercinada projesi 2016'da tamamlanacak!

Kuşadası’nın simgesi konumunda olan Güvercinada’nın tarihsel kimliği ile bütünleştirilerek ziyarete açılması için başlatılan restorasyon projesinin son aşaması olan peyzaj çalışmalarının 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.

Ütopyam İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ütopyam İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Geçkaldı tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kuşdili Caddesi'nde kuruldu.

Kuşadası tarihsel doku projesinin ikinci aşaması tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile sürdürülen rölöve ve restorasyon projesinin ikinci aşamasında tarihi çevre değerlendirme çalışmaları tamamlandı.

Kuşdili projesinin emsali düşürüldümü Haberi

Kuşdili projesinin emsali düşürüldümü

Kadıköy'de yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip olan Salı Pazarı'na yapılması planlanan kule ve alışveriş alanlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'ndan sınırlama getirildi . 3. derece sit alanı olarak belirlenen bölgenin 1.8 olarak belirlenen emsali 0.5'e...