30 / 04 / 2024

Kuştepe Turizm iletişim

Kuştepe Turizm iletişim

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi'nde Toya Plaza'da kuruldu.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe iletişim!

Ankara Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunulan proje Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Kuştepe Turizm iletişim Haberi

Kuştepe Turizm iletişim
Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 



Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için...