01 / 05 / 2024

Kuştur Kuşadası genel kurul

Kuştur Kuşadası genel kurul

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm 24 Ekim' de genel kurul toplantısı yapacak.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Kuşadası Suhan Seaport Hotel yeniden hizmette!

Suhan grubunun yeni tesisi Suhan Seaport Hotel, yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Suhan grubu, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete sokarken, otelin genel müdürlüğüne de Berkant Özadalı getirildi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası Limanı Yeşil Liman oluyor!

Ege Ports Kuşadası Limanı'nın "Yeşil Liman" unvanı alabilmesi için liman işleten firma ile Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Kuşadası turizm sezonunda artış yaşayacak!

Turizm sezonunun başlamasına az bir süre kala, Kuşadası bu yıl turizmde altın sezonunu yaşamak istiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye İstatistik Kurumu'ndan alınan geçici verilere göre veriler şöyle;

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Kuşadası 700 bin ABD'li turist bekliyor!

Kuşadası Limanı'nı işleten Ege Ports firmasının Genel Müdürü Aziz Güngör, önceki hafta içinde yılın ilk gemisini ağırladıklarım belirterek, yıl boyunca deniz yoluyla 700 bin günübirlik turisti ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Tacettin Özden: Hollanda pazarının Kuşadası'na ilgisi iyi!

Hollanda'nın Utrecht şehrinde gerçekleştirilen uluslar arası turizm fuarının ardından Kuşadası Otelciler Derneği ( KODER ) Başkanı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden değerlendinnelerde bulundu.

Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosunu yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosunu yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosu...

Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketleri...

Kuştur Kuşadası genel kurul Haberi

Kuştur Kuşadası genel kurul

Kuştur Kuşadası Turizm tsrafından yapılan açıklama şöyle;


24/10/2014 Tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkiin SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri ve SPK tebliğleri gereğince Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında görüşülecek gündem maddelerine ilişkin açıklanması gereken olağanüstü genel kurul bilgilendirme dökümanı ekte ve şirketimizin internet sitesinde yatırımcıların bilgisine sunulmuştur, ayrıca nama yazılı pay sahiplerine posta ile iadeli taahütlü olarak...