27 / 04 / 2024

Kuştur Kuşadası turizmi

Kuştur Kuşadası turizmi

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketleri...

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Kuşadası'nda turizm çeşitlendirilecek!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, temel hedeflerinin turizmi 12 aya yaymak olduğunu belirterek "Plajları, iklimi ve sahip olduğu birbirinden kaliteli turistik tesisleri ile marka olan Kuşadası'nda, turizmi çeşitlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Kuşadası turizmi 2015'te canlanacak!

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Kuşadası turizmi yükseliyor!

Göçtür Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, son 5 yıldaki çalışmalarla Kuşadası turizminin tekrar yükseliş trendine girdiğini açıkladı...

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosunu yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosunu yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm mali tablosu...

Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketlerini yayınladı.İşte Kuştur Kuşadası Turizm fiyat hareketleri...

Kuştur Kuşadası Turizm genel kurul tescilini yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş genel kurul tescilini yayınladı.

Kuştur Kuşadası Turizm yönetim kurulu kararını açıkladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş turizm yönetim kurulu kararını açıkladı.

Kuştur Kuşadası turizmi Haberi

Kuştur Kuşadası turizmi

Kuştur Kuşadası Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsanız Başkanlığı'nın 07.11.2014 tarih ve BİAŞ-4-GDD-211-02/3854/12520 sayılı yazısı ile Şirket'imiz payları  üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir. 

Şirketimizin payları  üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun ÖZEL DURUMLAR TEBLİĞİ (II-15.1)" nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden aynı tebliğin 23. ve 24. maddelerine göre, kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz yoktur.


Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM...