02 / 05 / 2024

Kütahya 2014 projeleri

Kütahya 2014 projeleri

Dünya gazetesinin, kent sorunlarının tartışıldığı, kentlerdeki gelişme ve eğilimlerin, yatırım gündeminin ele alındığı “ Üreten Kentler Anlatıyor ” dizisi kapsamındaki toplantıların sonuncusu Kütahya ’da gerçekleşti.

Deprem sonrası yenilenen konutlar Simav'ın çehresini değiştirdi!

Kütahya'nın Simav ilçesinde 19 Mayıs 2011'de meydana gelen, 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yenilenen konutlar, eğitim kurumları, cami ve Hükümet Konağı sayesinde ilçe modern bir görünüme kavuştu.

Kütahya'da 15. yüzyıldan kalma mescit ibadete açıldı!

Kütahya'da Balıklı Mahallesi Kapandere Sokak üzerinde bulunan mescit,15. yüzyıldan kalma Şeyh Muslihiddin Mescidi, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi tarafından restorasi yapılarak hizmete açıldı...

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

Kütahya Belediyesi yapım ihalesini Haspınar İnşaat kazandı!

KÜTAHYA Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü 2014/64124 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Kütahya Merkez Yenibosna Mahallesi'nde 5.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kütahya Merkez ilçesine bağlı Yenibosna Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa 5 milyon 665 bin 747 TL tahmini bedelle 2 Aralık 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Kütahya 2014 projeleri Haberi

Kütahya 2014 projeleri

Dünya gazetesinin, kent sorunlarının tartışıldığı, kentlerdeki gelişme ve eğilimlerin, yatırım gündeminin ele alındığı “Üreten Kentler Anlatıyor” dizisi kapsamındaki toplantıların sonuncusu Kütahya’da gerçekleşti. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral’ın yanı sıra oda ve şirket yetkililerinin görüşlerini dile getirdiği toplantıya, DÜNYA Gazetesi’ni temsilen DÜNYA Yazarı Rüştü Bozkurt, Haber Koordinatörü İbrahim Ekinci, Bölge Temsilcisi Hakan Kılıç, muhabir Eda Ergin katıldı. Toplantıda ilk söz alan KUTSO Başkanı Güral, “Kütahya her türlü yatırıma ev sahipliği yapabilecek donanıma sahip, misafir sermayeye sıcak, insan kaynağı ve yer açısından çok müsait durumda” dedi. 



Nafi Güral’ın toplantı ile ilgili değerlendirmesinde, “Öncelikle Dünya Gazetesi’ne çok teşekkür ediyorum. Kütahya’nın gelişimi için bu tür organizasyonlar büyük önem arz ediyor. Hem ilimizdeki yatırımların artması ve var olan yatırımların geliştirilmesi için...