05 / 07 / 2024

Kütahya Altıntaş emlak sektörü

Kütahya Altıntaş emlak sektörü

Sanayide rekabet edecek uygun fiyatlı arsa bulmakta zorlanan yatırımcılar devletin teşviklerini takip ediyor.Son dönemde bu teşviklerden en çok faydalanan bölgelerden biri Kütahya ilinin Altıntaş ilçesidir...

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Kütahya'da 8 taksitle 3 arsa satılıyor! 16 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kütahya ili Domaniç Milli Emlak Şefliği, Kütahya ili, Domaniç ilçesi, Sarıot ve Küçük Köy'de yer alan 3 arsayı 8 taksitle satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Kütahya Milli Emlak'tan 9.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Hacıazizler, Parmakören ve Kirazpınar mahallelerinde bulunan Hazine'ye ait 3 gayrimenkulü 9 milyon 121 bin 484 TL'ye satıyor...

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 73 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ilinde yer alan 73 gayrimenkulü satıyor...

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Altıntaş ve  Murat Altıntaş tarafından kuruldu.

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

Kütahya Altıntaş emlak sektörü Haberi

Kütahya Altıntaş emlak sektörü

Kütahya, Ankara, Manisa, Konya, İzmir gibi büyük illerin arasında kalmakla beraber yıllardır hakettiği değeri bulamamış idi. Fakat malum son dönemde Bursa, Gebze, Kocaeli, Çerkezköy gibi destinasyonlarda sanayi arsaları cok ciddi rakamlara ulaştı. Bu nedenle sanayide rekabet edecek uygun fiyatlı arsa bulmakta zorlanan yatırımcılar devletin teşviklerini takip etmekteler. Son dönemde bu teşviklerden en çok faydalanan bölgelerden biri Kütahya ilinin Altıntaş ilçesidir.

Tapu kadastro genel müdürlüğünün web sitesinden alınan rakamlara göre 2015 yılında 1100 adet tapu işlemi olan bölgede 2016’da 1400, 2017’de 2120 adet işlem olmuştur. 2018 rakamları daha açıklanmadı fakat o rakamlar açıklandığında da ciddi artış görülecektir.Şuana kadarki rakamlar bile bölgede ciddi bir talep ve hareket olduğunu göstermektedir.(Son 3 yılda tapu rakamları % 200 artışla 3000 işlemi geçti.)

Peki bu bölge neden bu...