13 / 05 / 2024

kütahya bor katkılı çimento

kütahya bor katkılı çimento

Türkiye'de en fazla bor madeni rezervine sahip Kütahya'nın Emet ilçesinde, bor katkılı çimento üretilerek dünyaya ihraç edilecek. Çimento fabrikasının temeli, gelecek yıl nisan ayında atılacak..

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

Kütahya Porselen’den çeyiz indirimi: yüzde 50! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin sayılı porselen üreticilerinden biri olan Kütahya porselen sofralarınızın her adımına eşlik ederken perakende satışlarında sonbahar indirimine başladı.

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Kütahya Belediyesi'nden satılık 61 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı Merkez'e bağlı Parmakören Mahallesi'nde yer alan 61 adet arsayı satışa çıkardı. 

Kütahya'da 10 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Kütahya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya İnköy 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

kütahya bor katkılı çimento Haberi

kütahya bor katkılı çimento

Türkiye'de en fazla bor madeni rezervine sahip Kütahya'nın Emet ilçesinde, bor katkılı çimento üretilerek dünyaya ihraç edilecek. Çimento fabrikasının temeli, gelecek yıl nisan ayında atılacak. Fabrikanın yapımını üstlenen Borçim Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yıldırım, Emet'te fabrikanın kurulacağı yerde incelemelerde bulundu. Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'yı ziyaret eden Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, yasal prosedürler sebebiyle fabrika yapımına henüz başlanamadığını söyledi. Projenin, 135 milyon dolara mal olacağını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu: "Bunun için ilçede 100 dönümlük arazi satın aldık. Bir yandan yatırım için kredi onay aşamasına gelirken, uluslararası firmalar ile bağlantılarımızı da yaptık. Belediye Başkanımızın 'Mevzi İmar Planı'nı hızlandırmasıyla bugün yeni bir aşamaya geldik. İnşallah önümüzdeki yılın nisan ayında temelini atıp inşasına başlayacağız. Fabrikayı...