28 / 07 / 2024

Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü

Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü

İhaleye Bolu’dan çok önemli isimler katılırken, il dışından da çok değer veren ünlü firmalar da araziyi alabilmek için seferber oldular.

Kütahya Çavdarhisar'da 3 adet arsa ve arazi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kütahya ili, Çavdarhisar ilçesi, Hacıkebir Köyünde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor. Peki Kütahya Çavdarhisar'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi 3 Kasım'da!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 143 yeni konut!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Kütahya 2. OSB'de çalışmalar başladı!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin daha yeşil bir görünüme kavuşturulması için çalışma başlattı.

Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arsa ihalesinin kazananı belli oldu!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman Bölge Müdürlüğüne ait 53.036 metrekare arazi, Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni binaların yaptırılması karşılığında bu gün Ankara’da ihaleye çıktı.

Kütahya'da 12.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kütahya İli Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde 12 milyon 397 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale edilecek.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 30 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi. Eroğlu, Kütahya il genelinde gölet, baraj, dere ıslahı, mesire alanı ve köhrü gibi 30 yeni proje müjdesi verdi.

Kütahya Hacıkebir Köyü’nün alt yapısı problemi giderilecek!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Çavdarhisar’ın 750 nüfuslu Hacıkebir Köyü’nün alt yapısı probleminin giderileceğini ifade etti.

Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü Haberi

Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü

53.036 metrekare arazi, Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni binaların yaptırılması karşılığında yarın Ankara’da ihaleye çıkıyor. İhaleye çok sayıda çok önemli isimler ve firmaların katıldığını Bolu Olay Gazetesi olarak araştırıp bulduk. 

Bolu Olay Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada yarın Ankara’da yapılacak olan ihaleye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Muhitin Palazoğlu, Türkiye’nin ünlü porselen firması olan ve merkezi Kütahya’da bulunan Güral Porselen, Çorum’dan Çoşkunlar A.Ş., İstanbul’dan iki büyük firma ile Bolu’dan Boluspor Kulüp Başkanı Savuş Abak, İşadamları Yaşar Çelik, Burhan Çelik’in, ihaleye katılıp atıl durumda bulunan arsaya sahip olmaya çalışacakları öğrenildi. Bazı kesimler Güral Porselen’in ihaleyi almaya yakın olduğu ve bu firmanın Bolu’ya ve Karacasu’ya daha da çok katma değere katacağı konusunda fikir beyan ettikleri öğrenildi.

Bolu...