08 / 05 / 2024

Kütahya emette orman yangını

Kütahya emette orman yangını

Kütahya ' nın Emet İlçesi'ne bağlı Uzunçam Köyü yakınlarında dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Belirlemelere göre 40 hektarlık alanın yandığı belirtildi...

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Kütahya 2. OSB'de çalışmalar başladı!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin daha yeşil bir görünüme kavuşturulması için çalışma başlattı.

Kütahya'da 12.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kütahya İli Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde 12 milyon 397 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale edilecek.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 30 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi. Eroğlu, Kütahya il genelinde gölet, baraj, dere ıslahı, mesire alanı ve köhrü gibi 30 yeni proje müjdesi verdi.

Kütahya Altıntaş Beşkarış Barajı inşaatının 1.etabında sona yaklaşıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen, Kütahya Altıntaş Beşkarış Barajı Sulama inşaatının 1. merhalesinde sona yaklaşıldı.

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Dinar-Dazkırı-Sandıklı-Keçiborlu ve Afyonkarahisar-Kütahya bölünmüş yolları açılış törenine katıldı.

Kütahya'da çıkan yangında 33 hektar ormanlık alan zarar gördü!

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya Emet 'te çıkan yangını bu sabah itibariyle yangını söndürdüklerini söyledi. Yangında 33 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

Kütahya'da orman yangını çıktı!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ile çevre ilçe işletme müdürlükleri ekipleri, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı ve iş makineleriyle, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahya'da 12 tesis açıldı, 10 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kütahya'ya 42 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Kütahya'da yapımı tamamlanan Hasımlar Barajı, Gediz Barajı ve Sulaması, Tavşanlı Uluçam Barajı, Örencik Sulaması, mesire yeri ve yangın önleme tesisleri ile biri havaalanı olmak üzere 3 adet meteoroloji gözlem istasyonu açıldı...

Kütahya emette orman yangını Haberi

Kütahya emette orman yangını

Kütahya'nın Emet İlçesi'ne bağlı Uzunçam Köyü yakınlarında dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Belirlemelere göre 40 hektarlık alanın yandığı belirtildi.


Emet İlçesi Uzunçam Köyü yakınlarında dün saat 15.30 sıralarında bilinmeyen nedenle  çıkan orman yangını bu sabaha karşı kontrol altına alınabildi. Yangına, Emet İlçesi orman ve belediye yangın ekiplerinin yanı sıra Hisarcık, Tavşanlı, Gediz, Simav, Kütahya, Uşak ve Manisa'dan gelen orman ekipleri, 30 arazöz, 2 helikopter ve 1 uçak ile çok sayıda iş makinaları ile müdahele etti. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan yangında havadan ve karadan söndürme çalışmalarına çok sayıda kişi de katıldı. Müdahale sırasında dumandan etkilenen personele ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Havanın kararması ile havadan müdahele yapılamayan yangın, gecede devam etti. Rüzgar sebebiyle Kontrol altına alınmakta...