07 / 05 / 2024

kütahya göbel yol sorunu

kütahya göbel yol sorunu

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal tesislerinin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve Kaplıca yolunun sıcak asfalt olacağını ve yolu 7 Metre genişliğinde yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını söyledi.

Kütahya'da yıkılması planlanan okullar meclis gündeminde!

Kütahya'da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ya da yıkılması planlanan okullar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da hasar gören evlerde inceleme!

AFAD ekipleri, Kütahya'nın Günlüce köyünde hasar gören evlerde inceleme yaptı. Evlerinin yıkılma korkusu yaşayan bazı köylüler yakınlarına taşındı.

Kütahya'daki özelleştirmeler meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Kütahya ilinde yapılan özelleştirmeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Kütahya'daki köy okulunu gönüllü gençler onardı!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

Kütahya Şaphane'de altyapı çalışmalarında göçük!

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, altyapı çalışmaları yapıldığı sırada meydana gelen göçükte, toprak altında kalan iş makinesi operatörü hayatını kaybetti.

TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuru günleri!

6 adet standart konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 111 bin 768 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Kütahya Simav başvuru günleri...

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

kütahya göbel yol sorunu Haberi

kütahya göbel yol sorunu

Vural Kavuncu, Göbel in son yıllarda belediye tarafından yaptırılan yeni tesisler nedeniyle giderek daha fazla ilgi gören ve çok fazla ziyaretçi alan bir kaplıca olduğunu ancak Tepecik-Göbel arasındaki yolda yoğun trafik ve hava koşulları nedeniyle önemli bozulmaların meydana geldiğini belirtti. Kavuncu, bu yol kullanımının önemi nedeniyle İl Özel İdaresi tarafından standartlarının yükseltmesinin ve yeniden yapımı amacıyla ihale edildiğini, buna göre Tepecik Devlet Su İşleri (DSİ) tesislerinden Göbel Kaplıcalarına kadar olan 3 Km uzunluğundaki yolu 7 Metre genişliğinde sıcak asfalt ile kaplanacak yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını ifade etti. Milletvekili Kavuncu, yolun yapımına hemen başlanıp, sezonda bitmesi planlandığını belirterek, bu anlamda özellikle Göbel girişinde bulunan virajların kaldırılması ve yol güvenliğinin arttırılması için mal sahibi vatandaşlardan anlayış ve iş birliği...