18 / 05 / 2024

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği yeni bina

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği yeni bina

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği’nin (KİHMED) yeni binası törenle hizmete sunuldu. tarihi Kütahya Mevlevihanesi binası restore edilerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından KİHMED’e kiralandı.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Rize Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine viyadük!

Rize’de inşaatı devam eden Güney Çevre Yolu'na ait viyadük Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinden geçiyor. Okulun bahçesine rastlayan viyadükün öğrenciler için de tehlike arz edeceğinden korkuluyor.

Kemer'de Kız İmam Hatip Lisesi için arsa bağışı yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kemer ilçesinde, üzerine Kız İmam Hatip Lisesi yapılacak arsayı bağışlayan dede-torun hayırseverler Halil Kale ve Memiş Alp Taşpınar ile protokol imzaladı.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Kütahya Mevlevihanesi binası KİHMED'e kiralandı!

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği’nin (KİHMED) yeni binası törenle hizmete sunuldu. tarihi Kütahya Mevlevihanesi binası restore edilerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından KİHMED’e kiralandı.

Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 derslikli TİP projesi olan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni hizmet binası, törenle eğitim-öğretime açıldı.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı.

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu imara uygun mu?

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu Platformu Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu hakkında açıklama yaptı. Platform, "İmar planlarına aykırı hiçbir hususun bulunmadığının ilçe kamuoyu ve bölge sakinlerimizce de bilinmesini isteriz" dedi.

Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Meram Belediyesi tarafından yaptırılan Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da okullaşma oranında çok iyi bir seviye yakaladıklarını söyledi.

Yaşar Kısacık Adana'da imam hatip lisesi yaptırıyor!

Adana Valisi Mustafa Büyük, "Yaşar-Rukiye Kısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi yapım protokolünü imzalayacağız. Çukurova ilçesinde yaptırılacak okulun arsası, Hayırlı İşler Yaptırma ve Devam Ettirme Derneği tarafından verildi.

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği yeni bina Haberi

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği yeni bina

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği’nin (KİHMED) yeni binası törenle hizmete sunuldu.


Restore edilerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından KİHMED’e kiralanan ve dernek binası olarak hizmet verecek olan tarihi Kütahya Mevlevihanesi binasının açılış törenine Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemir, TÜBİTAK Genel Sekreteri Arif Koyuncu, İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.


"Kütahya Mevlevihanesi binası KİHMED’in hizmetine Vali Şerif Yılmaz’ın teşvikiyle geçti" diyen Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Mustafa Önsay,"KİHMED olarak imam hatipleri biz bin yıllık tarihiyle bir davanın mescidleri olarak gördük. Onun mezunlarını da bu davanın...