07 / 07 / 2024

Kütahya Macera Parkı açılışı

Kütahya Macera Parkı açılışı

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan bölgenin en büyük Macera Parkı törenle hizmete girdi.

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ordu'da Macera Parkı kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Macera Parkı projesinde çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Atmaca Gayrimenkul 7 milyon TL'lik Macera Parkı kuracak!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerde adından sıkça söz ettiren Atmaca Gayrimenkul, yeni yatırımı için kolları sıvadı. Firma, Bahçeşehir Park’ın yanına 7 milyon TL’lik yatırımla Macera Parkı kurmaya hazırlanıyor.

Uzungöl Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Uzungöl’de inşa edilecek olan Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi gerçekleşti.

Kütahya Topuk Yaylası ''tabiat parkı" ilan edildi!

Kütahya'nın Domaniç ilçesi sınırlarında yer alan Topuk Yaylası, "milli park, tabiat parkı, tabiatı koruma alanı ve tabiat anıtı" olarak Bakanlık tarafından koruma altına alındı. Yayla, "Türkiye'nin 210'uncu tabiat parkı" olarak ilan edildi.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

Kütahya Macera Parkı açıldı!

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan bölgenin en büyük Macera Parkı törenle hizmete girdi.

Ordu Macera Parkı için Boztepe'deki bazı binalar yıkılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Macera Parkı kapsamında Boztepe’de peyzaj değişimine gideceğiz. Burada yer alan bazı işletmelerle konuşarak, buraları yıkacağız.” dedi.

Gebze, Eskihisar Macera Parkı'yla cazibe merkezi olacak!

Dağ kızağı ön hazırlık çalışmalarının tamamlandığı Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Macera Aksiyon Parkı Eskihisar’ı bir cazibe merkezi haline getirecek." dedi

Trabzon Uzungöl'e macera parkı geliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un en önemli ve gözde turizm merkezlerinin başında gelen Uzungöl’de adrenalin tutkunları için Macera Parkı yapacak.

Kütahya Dağçeşme Mezarlığı genişletiliyor!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri’ne bağlı ekipler Dağçeşme Mahallesi’ndeki mezarlıkta mevcut alanın genişletilmesi için çalışma yürütüyor. Mezarlık çevresi telle kapatılıyor.

Kütahya Macera Parkı açılışı Haberi

Kütahya Macera Parkı açılışı

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan bölgenin en büyük Macera Parkı törenle hizmete girdi. Şehzadeler Parkı alanındaki açılış törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptı. Macera Parkı hakkında katılımcılara bilgiler veren  Başkan Saraçoğlu, “1 milyon metrekare alanda hem kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor hem de parkları kazandırarak, Kütahyalıların Şehzadeler Parkı’na geldiği andan itibaren bir gün boyunca huzurlu bir ortamda vakit geçirebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. 0 yaştan 90 yaşa kadar kafeleriyle, parklarıyla, eğlence alanlarıyla herkesin dinlenip eğlenebileceği bir mekan oluşturuyoruz. Bir diğer yandan Orman ve Su İşleri Bakanımız...