28 / 04 / 2024

kütahya metruk bina yıkımı

kütahya metruk bina yıkımı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde tehlike arz eden metruk binaların yıkımlarına başlandığı bildirildi. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ki metruk binaları yıkmaya başladı.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Deprem sonrası Kütahya'da 41 bina hasar aldı!

Kütahya'da 31 Ağustos'ta meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 41 binada hasar tespit edildi. 

Deprem sonrası Kütahya'da 15 bina hasar aldı!

Kütahya'da dün meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 15 binada hasar tespit edildi. 

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Ayvansaray'da 3 katlı metruk bina çöktü!

İstanbul'un Ayvansaray bölgesinde yer alan 3 katlı metruk bina büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın ön cephesi ayakta kalırken, diğer bölümlerin yıkımı gerçekleşti.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Gölcük'teki metruk bina yıkıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Kavaklı´daki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

kütahya metruk bina yıkımı Haberi

kütahya metruk bina yıkımı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde tehlike arz eden metruk binaların yıkımlarına başlandığı bildirildi.

Pazarlar Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda gerekli incelemelerini yapan Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ki metruk binaları yıkmaya başladı

Konu hakkında açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Belediye Zabıta Amirliği ve Fen İşlerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucunda ilçe merkezindeki metruk binalar tespit edildi. Yasalar çerçevesinde yasal süreci başlatarak bina sahiplerine bildirdik. Biz çalışmalarımızın sonunda tehlike arz eden ve aciliyet durumlarına göre yıkılması gereken bina sahiplerine yazılar çıkartarak bu binalarını yıkmalarını istedik. Verilen yasal süreninin de sonunda yıkım işlemlerine başladık. Yaşlandığı için oturulamaz, kullanılamaz metruk duruma düşmüş binaların yıkımlarına başladık. İlk olarak Fatih Mahallesi Cami sokaktaki metruk bina Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yıkılarak temizlendi. Yıkılması gereken...