19 / 05 / 2024

Kütahya Modern kiralık

Kütahya Modern kiralık

Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Evleri artık günlük değil saatlik kiralıyorlar!

Bir dönem günlük kiralık evler gündemdeydi, şimdi ise saatlik kiralamalar. Emlak sitelerinde bir çok ilan görmek mümkün. İstanbul’dan Ankara’ya, Diyarbakır’dan Kütahya’ya kadar birçok şehirde saatlik kiralama yapılıyor. Birkaç saatlik ev kiralamanın bedeli 40 TL'den başlıyor. 

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

Kütahya Saz Köyü'ne modern düğün salonu inşa edildi!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesine bağlı Saz Köyü'nde, Kütahya İl Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve köy halkının yardımlarıyla yapılan modern düğün salonu törenle hizmete açıldı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Gaybi Efendi Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunu 5 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kütahya Modern'de ilk etap ay sonunda teslim edilecek!

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kütahya İtfaiyesi'nin yeni binası 1 Temmuz'da hizmete girecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 9 ay içerisinde İtfaiye Müdürlüğü’ne modern bir bina kazandıracaklarını ifade etti. Saraçoğlu, hizmet binanın 1 Temmuz 2016 tarihinde hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Kütahya Modern'de ilk etap teslimleri ay sonunda!

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kütahya itfaiye müdürlüğüne modern bir bina yapılacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 9 ay içerisinde İtfaiye Müdürlüğü’ne modern bir bina kazandıracaklarını ifade etti.

Kütahya Modern'de 165 bin TL‘den başlayan fiyatlarla!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kütahya Modern konumuyla dikkat çekiyor!

İzka inşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kütahya Modern kiralık Haberi

Kütahya Modern kiralık



İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor. 


Satışları hız kesmeden devam eden İZKA imzası taşıyan Kütahya Modem l'inci etap projesinin teslimatlannın eylül ayı itibariyle gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değü aynı zamanda aüelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Yeşüi ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Ailelerin çocuklarıyla sıkılmadan vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları projenin diğer dikkat çeken özellikleri arasında.  Yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları site içerisinde rahatlamak için kullanabileceğiniz...