02 / 05 / 2024

kütahya nt mağazası nerede

kütahya nt mağazası nerede

Kitap ve kırtasiye ürünlerini müşterileri ile buluşturan NT, 7 ülkede 167 mağazaya ulaştı. Büyümeye odaklanan kurum, Kütahya’da ikinci mağazasını Tavşanlı Sultan AVM’ ye açtı...

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

kütahya nt mağazası nerede Haberi

kütahya nt mağazası nerede


Kitap ve kırtasiye ürünlerini müşterileri ile buluşturan NT, 7 ülkede 167 mağazaya ulaştı. Büyümeye odaklanan kurum, Kütahya’da ikinci mağazasını Tavşanlı Sultan AVM’ye açtı.


NT Genel Müdürü Murat Kara, ‘Kütahyalıların NT’ye ilgisi ile bu ilimizde ikinci mağazamızı açmış olduk. Huzur ve güven veren bir ortamda nitelikli ve doğru bilgiye ulaşılabilecek, gelişime açık bireylerin referans adresi olarak görülüyor olmaktan aldığımız güvenle toplumun ihtiyaçlarına duyarlı mağazacılık anlayışımızı Tavşanlılar’ın da hizmetine sunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.



Malatya Son...