02 / 05 / 2024

Kütahya OSB istimlak bedelleri

Kütahya OSB istimlak bedelleri

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kütahya OSB'de imar incelemesi yapıldı!

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi.

Kütahya'da 2. OSB inşaatı 2017'de başlayacak!

Kütahya Orta ve Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (ORKÜSAN) Başkanı Oğuz Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi aktarmak ve taleplerini iletmek üzere Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Prinzhorn Holding'den Kütahya 2.OSB'ye 300 milyon avroluk fabrika!

Kütahya'da, Avusturyalı Prinzhorn Holding tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya 2. OSB'de çalışmalar başladı!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin daha yeşil bir görünüme kavuşturulması için çalışma başlattı.

Kütahya 2.OSB bütçesi 8,95 milyon TL!

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 8 milyon 950 bin TL olarak kabul edildi.

Kütahya OSB istimlak bedelleri Haberi

Kütahya OSB istimlak bedelleri

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kasap, sorusunun Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın soruları:
1- Kütahya İli Altıntaş İlçesi Sevdiğin Köyü sınırları içerisine Zafer Organize Sanayi Bölgesi kurulması için köyün arazileri Bakanlığınız tarafından istimlak edilmiştir. Ancak bu arazilerin istimlak bedelleri köylülere henüz ödenmemiştir. Bahsi geçen arazilerin istimlak bedellerinin zor durumda olan köylüye ne zaman ödenmesi...