19 / 05 / 2024

kütahya otopark yapım ihalesi

kütahya otopark yapım ihalesi

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak! Yeni ay kampanyası!

BİM 2 Haziran aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Çeyiz dizecekler müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Depremden etkilenen 11 ilde 67 bin konutun yapımı başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen 11 şehirde toplam 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecinin başladığını söyledi.

Depremde ruhsatlı binalardaki yıkım yapım ve denetim hatalarını işaret ediyor! 

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, imarlı bölgelerdeki ruhsatlı binalarda meydana gelen yıkımların, yapım ve ruhsatlandırma aşamalarında hataları işaret ettiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kütahya'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kütahya Milli Emlak'tan 9.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Hacıazizler, Parmakören ve Kirazpınar mahallelerinde bulunan Hazine'ye ait 3 gayrimenkulü 9 milyon 121 bin 484 TL'ye satıyor...

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 73 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ilinde yer alan 73 gayrimenkulü satıyor...

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kütahya otopark yapım ihalesi Haberi

kütahya otopark yapım ihalesi

KİRA KARŞILIĞI YAPIM MODELİ İLE YER ALTI OTOPARKI VE KAFETERYA YAPIMI, 20 YILLIĞINA İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Kütahya Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, ilimiz, Alipaşa Mahallesi, 8 pafta, 51 ada, 1 Parselde kayıtlı bulunan, mer’i imar planında ‘ticaret alanına’ tahsisli alanda; Kira Karşılığı Yapım Modeli ile Yer Altı Otoparkı ve Kafeterya Yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

a) İhale Tarihi: 26 Mart.2015 - İhale Saati: 14:00 - İhale Günü: Perşembe

b) Arttırıma konu olan Aylık Muhammen Bedel: 2.000,00 ¨  (K.D.V. Hariç)

c) (İhalede tespit edilen bedel yer teslim tarihinden itibaren -1- yıl geçerli olup, diğer yılların kira bedeli ÜFE bir önceki yılın aynı ayına göre değişim- oranında arttırılacaktır.)

d) Yatırılacak...