05 / 05 / 2024

Kütahya Seramik Açılış

Kütahya Seramik Açılış

Kütahya Seramik, 4 Temmuz günü 24 mağaza açılışına katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti

Kütahya Seramik, farklı illerdeki 24 mağazayı aynı anda açtı!

Seramik sektöründe ilkleri başarmayı gelenek haline getiren ve sayısız yeniliğe imza atan Kütahya Seramik, bir ilki daha gerçekleştirdi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde 24 mağaza aynı günde, aynı anda hizmete açıldı

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kütahya'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 240 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın satışı 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Sultanbeyli Şehit İlhan Varank Kütüphanesi açılıyor!

Sultanbeyli Belediyesinin girişimleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılıyor.

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Kütahya Seramik Açılış Haberi

Kütahya Seramik Açılış

Kütahya Seramik, aynı günde 24 mağaza açılışına katılan isimlere gazeteye verdiği ilanla teşekkür etti. İlanda şu ifadelere yer verildi:


OLMAK YAPILMAYANI YAPMAK


"Kütahya Seramik olarak hedefimiz sadece seramik üretmek olmadı.

Amacımız, mekanları mutlulukla yaşanır hale getirmek ve bunu fark yaratarak başarmaktır.

Geçen yıl 4 Temmuz'da Red Dot Design Award Best of the Best” ödülünü kazandık. Dünyada bu ödüle sahip ilk ve tek seramik markası olduk.


Bu yıl 4 Temmuz’da bir ilki daha gerçekleştirdik ve Türkiye’de ilk kez aynı günde,

24 Kütahya Seramik mağazasını hizmete açtık.


İlkleri yapmak kadar, müşterilerimizin yakınında olmanın önemini biliyoruz.


Çünkü biz inanıyoruz ki;

“Ne ilkler unutulur, ne de ilkleri başaranlar.”

Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan

Ekonomi Bakanımız Sn. Zafer ÇAĞLAYAN, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sn. Mehmet Mehdi EKER, CHP Ankara Milletvekili Sn. Sinan Aydın AYGÜN, Giresun Valisi...