06 / 05 / 2024

Kütahya Seramik, farklı illerdeki 24 mağazayı aynı anda açtı!

Kütahya Seramik, farklı illerdeki 24 mağazayı aynı anda açtı!

Seramik sektöründe ilkleri başarmayı gelenek haline getiren ve sayısız yeniliğe imza atan Kütahya Seramik, bir ilki daha gerçekleştirdi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde 24 mağaza aynı günde, aynı anda hizmete açıldı



Kütahya Seramik’in ülke çapındaki hizmet ağı, 4 Temmuz Çarşamba günü 7.000’in üzerinde davetlinin katılımıyla aynı anda kapılarını açan mağazalarla  daha da büyüdü. Kütahya Seramik’in mağaza sayısı 173’e ulaştı.


Ankara, Arma Seramik’teki açılış diğer 23 mağazadan canlı izlendi


Ekonomi Bakanı Mehmet Zafer Çağlayan’ın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in, Ankara’daki önde gelen devlet ve siyaset adamlarının ve kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı  Ankara  Arma Seramik’in yeni mağaza açılışı, kurulan özel bir sistemle açılışların yaşandığı illere canlı olarak izletildi.


Ekonomi Bakanı Mehmet Zafer Çağlayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, açılış kurdelesini tüm mağazalarla birlikte aynı anda kestiler.


Tasarımlarıyla seramiğe yeni boyutlar getiren, vizyonuyla sektörüne yurtiçi ve yurtdışında öncülük eden Kütahya Seramik bir ilki daha gerçekleştirdi.


24 mağazanın aynı gün ve aynı andaki açılış gününün konseptini “İlk olmak yapılmayanı yapmak” olarak belirleyen Kütahya Seramik, sektöründe yine bir başarıya daha imza attı.


Kütahya Seramik’in, Türkiye’nin dört bir yanındaki, 24 mağazasında gerçekleşen açılışlara toplamda 7.000’in üzerinde davetli katıldı. Afyon, Batman, Bursa, Diyarbakır, Giresun, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Samsun, Ankara, Balıkesir ve İstanbul’da toplam 16.000 metrekare alana sahip 24 mağaza ile birlikte Kütahya Seramik’in ürün ve hizmetlerini tüketicilerle buluşturan mağaza sayısı 173’e ulaştı.


Kütahya Seramik’in Ankara’daki iş ortaklarından Arma Seramik’in yeni mağazasının açılışına Ekonomi Bakanı Mehmet Zafer Çağlayan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker de katıldı. Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Güral, Güral ailesi ve firmanın üst düzey yöneticileri de açılışta hazır bulundular.


Arma Seramik’in sahipleri Raşit Genç ve İsmet Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış töreninin sunuculuğunu Ece Vahapoğlu üstlendi. Ankara’daki açılış töreni, diğer illerdeki yeni mağaza açılışlarında da canlı yayın aracılığıyla takip edildi. 24 Kütahya Seramik mağazası, açılış kurdelelerini hep birlikte ve aynı anda keserek bir ilki gerçekleştirdi.


Nafi Güral: “Bir defa görmek, yüz defa dinlemekten daha etkilidir.’’


Ankara’daki açılış töreninde konuşan Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral şunları söyledi: “Bizim için yeni mağazalar, güzelliklerin müşterilerle buluşmasıdır. Çünkü insanlar dinlediklerini unutabilirler ancak gördüklerini, özellikle de güzellikleri hep hatırlarında tutarlar. Ben şuna inanırım, bir defa görmek, yüz defa dinlemekten çok daha etkilidir. Show plazalara, show houselara büyük yatırım yapıyoruz. Türkiye’nin, sektöründe en büyük mağazalarını müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz, çünkü ancak böyle yarattığımız güzelliklerin hakkını verebiliriz. Bugün bir ilke daha imza atıyor ve 24 yeni mağazayı aynı anda hizmete açıyoruz. Benim için bu gelişme şu anlama geliyor: Artık Kütahya Seramik’le yaratılacak güzellikleri sergileyecek 24 yeni mekanımız daha var.


Geri Dön