19 / 05 / 2024

kütahya simav satılık toki evleri

kütahya simav satılık toki evleri

Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut projesinde yer alan 15 adet teslime hazır olan konutlar kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Türk Hava Kurumu'ndan Kütahya'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kütahya Merkez Alipaşa Mahallesi'nde yer alan iki katlı bahçeli kargir binayı satışa çıkardı. 

TOKİ Kütahya Simav 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kütahya Simav 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kütahya'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 240 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın satışı 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da alt gelir grubu için hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları...

Kütahya Simav Beyce TOKİ başvuruları!

Toplam 6 adet dairenin bulunduğu projede fiyatlar 111 bin 768 TL'den başlıyor. İşte Kütahya Simav Beyce TOKİ başvuruları...

Kütahya Simav Beyce TOKİ başvuru dönemi!

Kütahya Simav Beyce TOKİ başvuru dönemi 5 Eylül'de başladı. Projede 6 adet daire satışta.

TOKİ Kütahya Simav Beyce Evleri başvuruları!

TOKİ Kütahya Simav Beyce Evleri başvuruları 5 Eylül'de başladı. Projede 6 adet daire satışta.

kütahya simav satılık toki evleri Haberi

kütahya simav satılık toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut projesindeki teslime hazır 15 konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.


Kütahya Simav Çitgöl Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01-30 Haziran 2016 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş Simav Şubesi tarafından kabul edilecek. 


Konut seçimini yapan alıcılar, peşinat miktarını ilgili banka şubesine yatırarak GayrimenkulSatış Sözleşmesini imzalayacaklar. Borç bakiyesi, 240 ay boyunca aylık taksitler halind ödenecek.


Satış duyurusu için